Fjord&Bælt

Rabat: 20% på entré

Fjord&Bælt er et unikt forsknings- og formidlingscenter, der arbejder med havets dyr. Oplev dagligt fascinerende og interessante præsentationer med dyrene og oplevelsesfortællinger, der både beriger og gør dig klogere på havets blå univers. Klap en krabbe, kild en søstjerne, føl en fladfisk og gå på opdagelse under vandet. Her må du se med fingrene!

Tæt på levende dyr
Sæler, marsvin, krabber og fisk
Kom helt tæt på det fantastiske liv under overfladen, når du bl.a. oplever de små, unikke hvaler, marsvinene eller de legesyge sæler. Bliv draget af de levende fortællinger, hold en krabbe eller følg en tangåls færden, og bliv fascineret og overrasket af det dyreliv, du ellers er så bekendt med.

Et hav af oplevelser og aktiviteter på Fjord&Bælt
Her kan du altid komme tæt på, føle, røre og opleve gennem dine sanser. Vi tilbyder også koncerter, foredrag og masser af forskellige aktiviteter hele året. Tag familien med til en dag med blå oplevelser og familiesamvær i skønne omgivelser.

Tjek altid dagsprogrammet på www.fjordbaelt.dk


Fjord&Bælt har åbent fra d. 6/2-25/11

Tirsdag- søndag fra kl. 10-16

I skoleferier: Mandag-søndag fra kl. 10-17

Gyldigt medlemsbevis fra Danmarks Sportsfiskerforbund skal fremvises i entréen for at opnå rabatten (max 5 personer).

 

Kommende events:
 

Foredrag: Tag med til Grønland og Elven, hvor de store ørreder bor

Onsdag d. 24. oktober 2018

Hør lystfisker Nicklas Albrechtsen fortælle om sine oplevelser på Grønland.

Mod forevisning af medlemsbevis fra Danmarks Sportsfiskerforbund kan billetter købes til 75 kr. (normalpris 100 kr.) på Fjord&Bælt og billet.dk.

Læs mere om arrangementerne på www.fjordbaelt.dk