Anders Kofoed2

ANDERS KOFOEDS STORE BOG OM NATUREN

Rabat: 25% + fri fragt

Som medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund kan du købe Anders Kofoeds store bog om naturen med 25% rabat og fri fragt hos www.lindhardtogringhof.dk. Ved købet skal du oplyse din rabatkode, som du finder ved at logge ind på Min side.

Naturen i din baghave er eksotisk
Naturen er langt mere eksotisk, end man går og tror. Der er slavehandel, selvmordsbombere, trekantsdramaer og heftig romantik i Danmarks natur. Der er både zombie-myrer, Serengeti i matrikelstørrelse og Arktis i din havedam. Du behøver ikke tage til Great Barrier Reef eller Amazonas for at få vildt liv – det venter lige derude.

Kærlighed til Danmarks dyr og planter
Naturen er vild og smuk. Men bedst af alt: den er lige der, hvor du bor. Det vrimler med liv i villakvarterets græsplæner og byens baggårde, i skoven og ved vandet. De mest utrolige dyr og planter venter derude, når først du ved, hvad du skal kigge efter.

Anders Kofoeds store bog om naturen er en folkebog om Danmarks natur – til forældre og bedsteforældre, til sommerhuset og stuebordet, men også til skolelærere og pædagoger. Bogen guider til alle de forunderlige og fantastiske dyr og planter, som hver dag venter lige uden for din hoveddør – mellem byens fliser, i parker og parcelhushaver samt i vandhuller, søer og gadekær.

Bogen er rigt illustreret og let anvendelig – og sprængfyldt med Anders Kofoeds smittende begejstring for og kærlighed til Danmarks dyr og planter.