Havørredweekend på Ærø 2021

Ærø Ærø byder på 87 km kyst med masser af spændende havørredpladser.

Ærø Sportsfiskerforening afholder traditionen tro Ærø Havørredweekend den sidste weekend i september. Besøg øen og deltag i kystkonkurrencen med gode præmier på højkant.

Ærø er spækket med fine kystpladser, og uanset hvor vinden kommer fra, er det muligt at finde gode fiskemuligheder. Lægger du vejen forbi i weekenden den 25.-26. september 2021, har du tilmed chancen for at vinde en god præmie, når Ærø Sportsfiskerforening afholder sin årlige kystkonkurrence.

Pris og program
Det koster 75 kr. at deltage i konkurrence. Programmet, der giver mulighed for at indveje én fisk, sælger ved foreningens klubhus fredag den 24. september i tidsrummet kl. 19.30 – 21.00.

Programmer kan også op til konkurrencen købes i XL-byg i Marstal, i Brugsen i Søby og i Creutz Boghandel i Ærøskøbing.

Endelig kan du købe program ved at kontakte foreningens formand Carsten Schytter på telefon 23938087 og betale via Mobilpay.

Start, indvejning og præmieoverrækkelse
Konkurrencen starter ved midnat natten mellem fredag og lørdag. Der er indvejning lørdag kl. 15.00 – 15.30 og igen søndag fra kl. 12.00 til 13.00, som er sidste frist.

Præmier
Begge dage kåres og præmieres dagens flotteste fisk i forbindelse med indvejning. Der er præmier til de 15 største havørreder, og førstepræmien består af et spinnesæt til en samlet værdi af 4877 kr. Der udtrækkes desuden 10 præmier på billetprogrammerne. Den samlede præmiesum er på over 38.000 kr.

Se den samlede præmieoversigt og reglerne for konkurrencen i denne folder.

Vær opmærksom på fredningsbælterne
Overskuddet fra konkurrencen går til foreningens udsætninger og vandplejearbejde i de fire små vandløb, hvor der er opgang og gydning på øen. Her er der også kommet halvårsfredning, der starter den 16. september, så det skal deltagerne være opmærksomme på. Det drejer sig om Kirkebækken, Eskebækken og Langemadeløbet på sydkysten, samt ved Odderens Bæk på nordkysten.

Tips til pladser
I en tidligere pladsguide her på Sportsfiskeren.dk har vi udpeget ti gode havørredpladser på Ærø. Tjek den her.