Foredrag v. Thomas Kjelgaard: Anekdoter, tips og tricks

3

Der var velbesøgt fra både nært og fjernt i Seminariehusets fællessal i Ribe, da fluefisker Thomas Kjelgaard om aftenen tirsdag d. 11. maj holdt foredrag om oplevelser og anekdoter fra flere pragtfulde fiskedestinationer verden rundt.

Med ord, billeder og video blev deltagerne taget med på en rejse til Island, Grønland og Patagonien. Efterfølgende delte Thomas tips og tricks til at optimere fluefiskeriet efter det magiske, og til tider barske, fiskeri efter de fascinerende vestjyske laks.

Gennem hele aftenen var der stort engagement og indlevelse fra foredragsholderen såvel som de fremmødte, og man mærkede tydeligt, at alle deltagerne var glade for endelig at kunne samles om en fælles begivenhed igen efter mange aflysninger grundet Covid-19.

1

Thomas fortæller: ”Det var pragtfuldt igen at komme ud at dele eventyrene og glæden ved fluefiskeriet. Samtidig var det tiltrængt at kunne samles en større forsamling.

Jeg var særligt taknemmelig over det store fremmøde, og jeg sætter stor pris på den mærkbare interesse og glæde, jeg oplevede fra alle deltagere.

Tak til alle fremmødte og Esbjerg Kommunes Biblioteker for at danne ramme for en helt igennem herlig aften i Ribe.”

Foredraget skulle have været det sidste i en række fordelt over hele Danmark, men grundet covid-19 blev dette i stedet det første.

Der arbejdes i øjeblikket på at arrangere og afholde flere foredrag til efteråret.

Thomas Kjelgaard

Jeg elsker at fiske med flue, som for mig handler om fisketeknik, kast og fluebinding. Siden jeg var 4 år gammel, har jeg været grebet af fluefiskeriet, og med tiden føler jeg, at jeg har fået en dybere forståelse for den kunst, det er at fiske med flue.

 

Siden 2003 har jeg været instruktør i Danmarks Sportsfiskerforbund. Jeg er freelance journalist i bladet Sportsfiskeren, og jeg har desuden en stor indsigt i grejbranchen. Jeg har stor erfaring med afholdelse og planlægning af diverse kurser, undervisning, foredrag og guidning mm.