Lystfiskertræf for hele familien i Kristi himmelfartsferien

11

Hessellund Sø Camping indbyder igen i år til familielystfiskertræf i Kristi Himmelfartsferien, hvor fem instruktører fra Danmarks Sportsfiskerforbund vil hjælpe begyndere godt i gang med lystfiskeri.

Med Karup Å i baghaven og to fiskesøer har hele familien mulighed for at fange fisk på årets lystfiskertræf, der afholdes på Hessellund Sø Camping i Kristi himmelfartsferien. Den 13.-16. maj vil et hold instruktører fra Danmarks Sportsfiskerforbund forestå forskellige aktiviteter som undervisning i fluekast, fremstilling af endegrej, madlavning, praktisk instruktion i fiskeri og meget mere.

Familielystfiskertræffet er for alle - uanset om man er erfaren lystfisker, nybegynder, ung eller gammel. Det gælder om sammen at nyde den fælles interesse, udveksle erfaringer og få inspiration til nye udfordringer inden for lystfiskeriet. 

Fiskeri Giver Glæde

Fede fiskesteder for enhver smag

Hessellund Sø Camping har tre muligheder for at dyrke lystfiskeri samt rense- og frysefaciliteter.

Foruden den normale Put & Take sø, har Hessellund Sø Camping “De små søer”, som består af to mindre put and take-søer, hvor fiskene ikke er kæmper, men der er rigeligt af dem. Derudover er der gratis fiskeri på et stort stykke af Karup å, som ligger kort afstand fra campingpladsen.


Slaraffenland for familier
Rammen for lystfiskertræffet er ideel for hele familien, da Hessellund Sø Camping rummer et utal af muligheder for ikke bare fiskeri, men også aktiviteter og faciliteter som fodboldgolf, minigolf, swimmingpool, multibane, badesø, spillehal, cafeteria, kiosk, grillhytte, hoppepuder, en stor legeplads, aktiviteter som fællesbål med sang og snobrød. Desuden vil der blive afholdt banko og kondibingo.

Læs mere om campingpladsen her

Peter Rødsgaard

Instruktør

Lystfiskertræf 2021

Hvor: Hessellund Sø Camping, Hessellundvej 12, 7470 Karup
Hvornår: 13.-16. maj 2021

Man kan deltage i de dele af programmet, man har lyst til. Tilmelding på forhånd er ikke nødvendig, men book på forhånd, hvis I planlægger at overnatte.

Book overnatning her