Morgenfriske juniorer var straks klar ved Odense Å

Vindere Dagens tre vindere blev fra venstre Benjamin Nielsen, Rasmus Hviid og Sander Bjørn Sørensen.

Juniorafdelingen i Odense Sportsfisker Klub har haft online kontakt med deres medlemmer i løbet af vinteren, men da restriktionerne pludselig tillod at samle en flok unge lystfiskere til en udendørs aktivitet, slog de straks til. Lørdag den 6. marts var de på tur til Odense Å, hvor fiskeriet samme dag blev åbnet.

17 juniorer fra Odense Sportsfisker Klub prøvede kræfter med Odense Å på premieredagen lørdag den 6. marts. Allerede klokken 06.15 var der rundstykker på Skibhusgården ved shelteret til de morgenfriske juniorer, der trodsede temperaturen på minus 4 grader.

Odense Å premieren var som sådan aflyst, men Mike Birch, Lasse Damsted og Rasmus Trettenes fra foreningens juniorafdeling havde med velvilje fra grejbutikkerne i Odense skaffet flotte præmier til juniorerne. Bageren i Kochgade sponserede desuden rundstykker og de obligatoriske brunsvigere.

Fire havørreder til juniorerne
Da dagens resultat blev gjort op, havde de 17 juniorer landet fire havørreder. Den største på 56 cm blev fanget af Rasmus Hviid, der dermed vandt dagens konkurrence. Gerhardt Andersen fra foreningen var med langs åen i løbet af dagen og optog en video, der kan ses på juniorafdelingens Facebookside.

I kraft af mange fine arrangementer sidste sommer nåede medlemstallet i juniorafdelingen op på 64, og dem vil Mike Birch og hans medhjælpere nu gøre alt for at holde fast i, selv om corona-restriktionerne ikke har gjort det nemt.

Men i de kommende uger inviteres juniorerne til klubaftener, som holdes udendørs ved Odense Å, og en øtur til en af øerne syd for Fyn er også i støbeskeen.

Image2 (1) Rasmus Hviid fangede dagens vinderfisk.
Image3 Juniorlederne havde sørger for gode præmier.
Image1 Sander Bjørn Sørensen fangede en af turens fire havørreder.