Tag med Fiskeekspressen til Aarhus Å søndag d. 9. august

Aborre 5 Tag på tur med Fiskeekspressen og prøv, om du kan fange en aborre i Aarhus Å

Søndag den 9. august kan børn og unge fra 10 år og opefter komme på fisketur ved Aarhus Å, hvor der lige nu er gode chancer for at fange aborrer. Lystfiskerforeningen AROS – Ungdom og Fiskeekspressen står klar med vejledning og fiskegrej til udlån.

Fiskeekspressen er en rullende grejbank spækfyldt med lækkert fiskegrej, og søndag den 9. august står den parkeret ved Aarhus Å, hvor Lystfiskerforeningen AROS – Ungdom inviterer på gratis fisketur for børn og unge på 10 år og opefter. Aarhus Å kan byde på fint aborrefiskeri på den tid af året, men også andre fiskearter kan fanges.

Tid, sted og tilmelding

 

Tid: Søndag den 9. august 2020, kl. 11.00 – 15.00

 

Mødested: P-pladsen ved Aarhus Å, Søskovvej ved Brabrand (kort)

 

Pris: Det er gratis

 

Tilmelding: Til Peter Martinussen på mail eller med SMS til Orla Jegstrup på 40571972. Tilmeldingsfrist: Senest lørdag den 8. august kl. 15.00.

 

Mad & drikke: Medbring selv madpakke. Drikkevarer kan købes på stedet.

 

Lån grej og få vejledning
– Du kan medbringe dit eget grej, eller du kan låne et fuldt grejsæt, monteret med wobler, jig, blink, spinner eller agnkrog, - helt efter dit eget valg. Er du til orm på krogen, medbringer du dem selv.
Erfarne folk fra AROS vil bistå med råd og vejledning under arrangementet. Forhåbentlig vil alle få fisk på krogen, men også opleve at fiskeri kan give nye venskaber og gode oplevelser i en skøn natur, lyder opfordringen fra arrangørerne.

Flere ture på vej
Fiskeekspressen er finansieret af Regeringen som led i en sommerpakke, hvor et af initiativerne er ”Bedre muligheder for lystfiskeri”. Projektet er ledt af Danmarks Sportsfiskerforbund, og Østjyske Lyst- og Fritidsfiskere er tovholdere for traileren, der er tildelt det østjyske område.

Fiskeekspressen og dens fiskegrej kan udlånes gratis til alle lystfiskerforeninger, skoler, institutioner m.v. Flere arrangementer kan forventes i Aarhusområdet i den kommende tid, - ved sø, kyst og i Aarhus Havn.

Læs mere om Fiskeekspressen.