Fiskekonkurrence ved Vejle Å den 12.-13. september

2017 06 29 (02) Der fanges årligt omkring 1.200 havørreder i Vejle Å, og der er mange flotte fisk imellem, som denne på knap 5 kg.

Da Vejle Sportsfiskerforening sidste år forsøgte sig med en fiskekonkurrence ved Vejle Å, kom der 75 deltagere, og den succes vil foreningen gerne gentage i år. Tilmeld dig senest den 6. september, så er du med, når det går løs den 12. og 13. september.

Det gik over al forventning, da Vejle Sportsfiskerforening sidste år forsøgte sig med en fiskekonkurrence ved åen. Der kom 75 deltagere, og foreningens aktivitetsudvalg ser nu frem til, at konkurrencen bliver en årligt tilbagevendende begivenhed.

Den samlede præmiesum er på 30.000 kr., og det er udelukkende havørred, der kan indvejes. Mindstemålet i konkurrencen er 50 cm, og sidste år skulle der en fisk på 5 kg til for at vinde.

Se præmielisten her.

I forbindelse med fiskekonkurrencen afholdes også en fotokonkurrence. Læs om den her.

Endelig kan du købe en and og deltage i anderæset, hvor der også er flotte præmier. Tjek det her.

Se plakat for konkurrencen.

IMG 2694 Børn og unge kan også være med, når det går løs ved Vejle Å.

Start og slut
Allerede fra lørdag morgen kl. 6 kan der indvejes fisk, og indvejningen slutter søndag kl. 16, hvorefter der er præmieoverrækkelse.

Indvejning og præmieoverrækkelse sker ved klubhuset, Buldalen 13, 7100 Vejle.

Tilmelding og deltagergebyr 
Tilmelding sker på Fiskekort.dk. Tilmelding for voksne (over 17 år) sker her. Børn og unge under 18 år kan tilmelde sig her.

Udfyld med navn og e-mail. Husk at medbringe kvittering samt det statslige fisketegn (for aldersgruppen 18-65 år).

Bemærk, at sidste frist for tilmelding er den 6. september. Deltagerprisen for voksne er 200 kr., mens prisen for børn og unge er 100 kr.