Book et gratis fiskeforedrag til din forening

DSC 0919 Kopi

I den kommende efterårs-/vintersæson kan din forening igen booke et gratis fiskeforedrag med instruktører fra Danmarks Sportsfiskerforbund. Vi udbyder i alt 30 gratis foredrag, som bookes efter først til mølle-princippet.

Er din forening i gang med at planlægge klubaktiviteterne for den kommende efterårs-/vintersæson? Grib chancen for at tilbyde jeres medlemmer og andre lystfiskere en inspirerende aften i selskab med én af Danmarks Sportsfiskerforbunds erfarne fiskeinstruktører. I sæsonen 2020/2021 turnerer instruktørerne Lasse Elmgren, Bo Frier og Thomas Kjelgaard med gratis fiskeforedrag for medlemsforeninger i Danmarks Sportsfiskerforbund.

Vælg mellem følgende foredrag:

1) Kom med ind i Bo Friers fantastiske fiskeunivers, og oplev en skøn blanding af teknik, fiskefilosofi og smukke billeder. Bo Frier lever med en livslang forelskelse i fluefiskeriet efter havørred i de danske åer, og når du har hørt hans foredrag Havørredfluefiskeri i åen, vil du forstå hvorfor.

2) I foredraget På eventyr med enhånds fluestang giver Lasse Elmgren jer et indblik i de mange små og store eventyr, man kan opsøge med fluestangen både i udlandet og hjemme i Danmark. Hør bl.a. om spændende steder og muligheder i Danmark, du måske ikke vidste fandtes.

3) Fluefisker Thomas Kjelgaard har besøgt mange fantastiske destinationer med sin fluestang, og i foredraget På opdagelse med fluestang i å og elv fortæller han om sine oplevelser og anekdoter fra turene til bl.a. Grønland, Island og Patagonien i Sydamerika. Derpå vender han tilbage til de hjemlige breddegrader med fortællinger og tips og tricks til det danske laksefiskeri.

Gør jer bemærket med et spændende event
Hver forening kan booke 1 gratis foredrag i sæsonen 2020/2021. Når I booker et foredrag, er det et krav, at alle har mulighed for at deltage i foredraget, såvel medlemmer som ikke-medlemmer. Danmarks Sportsfiskerforbund tilbyder at lave en poster til jer, som I kan bruge i jeres markedsføring af foredragsaftenen i lokalområdet.

I vintersæsonen 2019/2020 lykkedes det flere medlemsforeninger at tiltrække mellem 50 og 75 gæster til deres fiskeforedrag. Nogle foreninger gjorde noget ekstra ud af eventet ved at servere kaffe/kage eller øl/vand. Det er op til jer, om I vil tage entré ved arrangementet.

Husk at sætte jer ind i de aktuelle corona-retningslinjer, der gælder for jeres arrangement. Fx kravet om 2 meters afstand mellem foredragsholder og den første række af tilhørere. Find de generelle regler på politiets hjemmeside. Eller læs alle detaljerne i Kulturministeriets seneste retningslinjer for indendørs idræt og foreningsliv.

Bo Frier 2 Kopi (1) Fiskeinstruktør og foredragsholder Bo Rønholt Frier.
Lasse Elmgren Fiskeinstruktør og foredragsholder Lasse Elmgren.
Thomas Kjelgaard 2 Kopi Fiskeinstruktør og foredragsholder Thomas Kjelgaard.