Video: Kendt Youtuber fanger fin forårstorsk på Øresund

Rasmus Brohave Torsk Der er fine torsk på det lave vand i Øresund for øjeblikket - og den erfarne lystfisker Gordon P. Henriksen skulle vise sig at få baghjul af sin fiskegæst, Youtuberen Rasmus Brohave, der løb med turens største torsk på 5 kilo. Foto: Gordon P. Henriksen.

Den kendte Youtuber og influencer Rasmus Brohave var i sidste uge på fisketur med Gordon P. Henriksen - og det blev til en spektakulær fisketur med masser af flex på. Se Rasmus' videoblog fra turen her.

Rasmus Brohave er en af Danmarks allerstørste Youtubere og influencere, og han lever af at producere Vlogs og film på Youtube. For nylig har han genopdaget en stor interesse for lystfiskeri, som han dyrkede i sin barndom.

Gordon P. Henriksen havde inviteret ham med på Øresund den 14. april ombord på Fyrholm, for at vise ham lidt af alt det, som det lette jigging-fiskeri efter torsk kan byde på - og man kan roligt sige, at Rasmus blev fuldstændig vild med det. Ja, det lykkedes ham endda at fange turens største fisk - en flot torsk på over 5 kilo.

Videoen kan du se her eller nederst på siden.

Rasmus Brohave har over 270.000 følgere på Youtube og over 300.000 på Instagram, og der er ingen tvivl om, at han når ud til en bred og ung målgruppe.

Forhåbentlig kan han og Gordon være med til at spire en interesse for fiskeri blandt Rasmus' mange følgere – og vise dem, at lystfiskeri er verdens bedste hobby!

Fyrholm og flere andre turbåde arrangerer desuden ture her i Corona-tiderne, som følger myndighedernes anbefalinger med kun 10 personer ombord. Så måske det er tid til en torsketur på Øresund eller et andet sted i landet?