Auktion og loppemarked på Sjælland

Korsør Du får to gode muligheder for at handle brugt grej på Sjælland i marts, som her ved et tidligere loppemarked i Korsør.

Lystfiskere på Sjælland har to gode muligheder for at købe eller sælge brugt fiskegrej i begyndelsen af marts, for Fiskeringen inviterer til grejauktion den 4. marts i Nærum, og den 7. marts holder Dansk Grejsamler Klub loppemarked i Korsør.

Uanset om du ønsker at få ryddet lidt op i grejsamlingen eller føler behov for at udvide den, så har du gode muligheder på Sjælland i marts, hvor der to steder bliver lejlighed til handle brugt grej.

Fiskeringen Der er mange gode ting til salg, når Fiskeringen afholder auktion i Nærum.

Fiskeringens grejauktion
Onsdag den 4. marts kl. 19.00 inviterer Fiskeringen til grejauktion i Nærum Fiskeklubs lokaler under Skovly Skolen, Borgmester Schneidersvej 40, 2840 Holte.

Der er eftersyn af de udbudte emner fra ca. kl. 18.15.
Auktionslister vil ligge på Fiskeringens Facebookside fra den 2. marts.

Du kan indlevere dine effekter til Kris i Sport Dres på Frederikssundsvej 50, 2400 København NV i perioden 13. februar til 27. februar, begge dage inklusive. Alle er velkomne til at indlevere, også ikke medlemmer af Fiskeringen, og selve auktionen er åben for alle. Der er gratis adgang og mulighed for at købe øl og vand.

– Vi ønsker kun velfungerende og ordentligt grej, så sorter venligst i sagerne inden du indleverer dem. Auktionsudvalget forbeholder sig retten til at lade ting udgå inden auktionen, understreger arrangørerne.

Du har mulighed for at sætte en mindstepris, og der vil være en provision til Fiskeringen på 15% af salget, som sælger betaler. Bemærk, at der kun kan betales med kontanter eller via MobilePay.

Kontakt Kris på mail, hvis du har behov for yderligere information. 

Loppemarked i Korsør
Den 7. marts kl. 10.00-15.00 afholder Dansk Grejsamler Klub loppemarked i Korsør. Det foregår på Storebælt Camping og Feriecenter, Storebæltsvej 85, 4220 Korsør.

Der er gratis entre, og ønsker du selv at sætte grej til salg, kan du booke et bord til 100 kr. hos klubbens kasserer Peter Jacobsen. Han kan kontaktes på tlf. 26 57 48 53 eller mail