Sådan gik Karup Å konkurrencen 2019

Top3kås Vinder-havørreden på 4,68 kg blev fanget af Gustav Setnik(midten) fra Ebeltoft. Foto: Mathias Rosenmejer Ibsen.

For 19. gang afviklede Karup Å Sammenslutningen den årlige fiskekonkurrence – “Fra udspring til udløb”. Fiskegejsten var høj, selvom meget regn gjorde det lidt svært for de knap 270 tilmeldte lystfiskere.

En våd fornøjelse kan man vidst roligt kalde den netop afholdte udgave af Karup Å konkurrencen “Fra udspring til udløb”. Weekenden bød på korte, men meget intense regnbyger, som fik åen til at stige markant, og det gjorde livet lidt svært for de knap 270 tilmeldte lystfiskere.

Når der ikke lige blev fisket, stod det på råhygge, røverhistorier, grillpølser og måske en lille smagsprøve på Karup Å Sammenslutningens egen skønne whisky. Alt sammen i de flotte omgivelser omkring klubhuset ved Trevad Ørredpark.

Formålet med fiskekonkurrencen var som altid, foruden at skabe sammenhold og godt kammeratskab foreningerne imellem, at skaffe midler til vandplejen. Overskuddet går som altid ubeskåret til vandplejen i Karup Å.

Bækløbet 2 KÅS Bækløbet tiltrak mange af konkurrencens lystfiskere og deres familiemedlemmer.
KÅS Konkurrence1 Kæmpehavørreden, som Karup Å er kendt for, udeblev, men det blev alligevel til i alt 44 indvejet fisk.
KÅS Whisky For at give Karup Å Whiskyen sin helt specielle karakter er den blevet sejlet i kano på Karup Å fra Sdr. Resen til Hagebro.

Sådan gik det
I alt blev der indvejet 44 fisk. Et resultat der må siges at være mere end godkendt under de aktuelle forhold.

Vinderen af det hele blev Gustav Setnik fra Ebeltoft, som på konkurrencen sidste dag, med kun et par timer tilbage, indvejede en smuk fisk med de imponerende mål: 69cm og 4,68kg – en sand Karup Å fisk. Gustav løb afsted med et gavekort på 10.000 kr. til grejbutikken Go-Fishing samt en håndfuld nyt grej.

Sideløbende med konkurrencen har alle deltagere haft mulighed for at købe nummererede bordtennis bolde. Alle de købte bolde blev søndag formiddag hældt i bækken, og fulgt ned af bækken af de mange heppende tilskuere. Årets hurtigste bold blev nummer 110, som derefter, ligeledes kunne modtage et gavekort samt en fiskestang.