Deltag i Uggerby Å Cup 2019

Uggerby Sportsfiskerforeningen for Hjørring og Omegn afholder for 16. gang Uggerby Å Cup. Her ses sidste års vinderhavørred på 5,8 kg og 81 cm, som blev fanget af Nikolaj Christensen.

Sportsfiskerforeningen for Hjørring og Omegn inviterer alle interesserede til fiskekonkurrence den 13.-15. september i den smukke Uggerby Å. Tag fiskestangen og familien med, og oplev et par spændende dage med naturoplevelser, fællesskab og garanti for præmier til børnene.

I weekenden 13.-15. september løber Uggerby Å Cup af stablen for 16. gange. 

Sportsfiskerforeningen for Hjørring og Omegn råder over 50 km dejlig natur og fiskevand, så der er rigeligt med plads til alle. Alle har mulighed at få del i den store præmiesum på 100.000 kroner – hvoraf førstepræmien for største havørred har en værdi af cirka 20.000,-. Der vil også være præmier til alle juniorer uanset fangst.

Tilmelding kan ske ved henvendelse til hovedsponsorerne, som er Brasholt i Hjørring, Jagt og Fiskeri i Frederikshavn, Hirtshals Indkøb, Bergen Aktiv og JC Fiskegrej i Sæby og Fritid. Endvidere kan der købes deltagerbevis på pladsen ved Bindslev Gl. Elværk.

Der trækkes også lod blandt alle deltagere med billet om en fiskerejse til West Ranga på Island til en værdi af 20.000 kr.

Regler
Konkurrencen starter fredag den 13. september 2019 kl. 18.00 og slutter søndag den 15. september 2019 kl. 12.00. Konkurrencen foregår kun i Uggerby Å, og der fiskes KUN med fiskestang og kun én stang pr. deltager. Har to eller flere fisk samme vægt, er det den korteste fisk der vinder.

Fiskearter som skalle, grundling og skrubber er kun for juniorer til og med 15 år. Her er der også præmier.

Kontaktpersoner Jørgen B.L. Bech 40 337 884, Henrik K. Andersen 20 702 414 og Karsten Jakobsen 41 225 919.