Åleevangeliet til medlemspris

Åleevangeliet Forside Tryk (1) Den mest omtalte faglitterære bog på London Book Fair 2018, Åleevangeliet, udkommer nu på dansk. Bogen er solgt til oversættelse i 33 lande. Som medlem kan du købe den med 20 procents rabat ved brug af Danmarks Sportsfiskerforbunds rabatkode.

I sin originale faglitterære debut, Åleevangeliet, leverer svenske Patrik Svensson en spektakulær fortælling om verdens mest gådefulde fisk. Med ålen som udgangspunkt og omdrejningspunkt fletter forfatteren kulturhistoriske essays og marinbiologisk forskning sammen med erindringer om fisketure med sin far. Køb den nu til en fordelagtig medlemspris.

Få Åleevangeliet til medlemspris

Som medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund kan du købe ” Åleevangeliet” til medlemspris hos Gads forlag i frem til 16. januar 2020.

Brug rabatkoden, som du finder under ”min-side” ved at logge ind på din medlemsprofil, og få 20% rabat. Find bogen her 

Pris: 499,95 kr. (uden medlemsrabat)

Åleevangeliet er en bog om verdens mest gådefulde fisk. I dag er store dele af ålens liv stadig et mysterium. En fisk, som Aristoteles, Sigmund Freud og mange andre forgæves har forsøgt at forstå. I dag er ålen på listen over truede dyr.

Men Åleevangeliet er også en bog om forfatteren og hans far, og om hvordan ålen knyttede dem sammen. En historie om livet og hvordan det skal leves. Og om det, der er den sidste og uundgåelige udfordring i livet: Hvordan man håndterer døden.

Patrik Svensson Foto Emil Malmborg Tryk Forfatterfoto af Patrik Svensson. Foto: Emil Malmborg 

”De er underlige, de ål,” sagde far. Og han virkede altid lidt henrykt, når han sagde det. Som om han havde brug for det gådefulde. Som om det udfyldte en slags tomrum i ham. Og jeg lod mig også overbevise. Jeg besluttede mig for, at man finder det, man vil tro på, når man har brug for det. Vi havde brug for ålen. Tilsammen havde vi ikke været de samme uden den.”