Ny juniorklub i Voer Å Sportsfiskerforening

voer å 2.jpg Det er ganske store havørreder, som går op i Voer Å.

I det nordjyske har man netop taget initiativ til at få stablet en juniorklub på benene, og de første juniorer har allerede været på fisketur.

Mangler dine børn en sund hobby? Eller kender du en ung lystfisker, der kunne bruge et stærkt fællesskab? Så har VoerÅ Sportsfiskerforening nu et godt tilbud til unge nordjyske lystfiskere under 18 år.

På det første af to opstartsmøder var fire juniorer klar og herudover står yderligere fem klar til at melde sig ind. De foreløbigt ni juniorer kan se frem til aktiviteter, hvor fokus er på ture med ”fangstgaranti”, så alle får en god oplevelse med fiskeriet.

Man har også allerede kontakt med en anden jysk juniorklub, der råder over spændende fiskevand, som der planlægges besøg ved.

Voer Å juniorer.jpg Et par gedder var oppe at vende, da de nybagte juniorfiskere gæstede den lokale sø.

Efter opstartsmødet var de nye juniorer da også et smut forbi Dybvad Søpark for at tage hul på fiskeriet. Selvom vandet stadig var koldt, lykkedes det at fange både skaller og et par gedder på den korte tur. 

Fiskeri i både å og sø
Foreningen har naturligvis den fine Voer Å som sit primære fiskevand, hvor en god opgang af havørreder sikrer et spændende fiskeri med fisk helt op til 10 kg. Derudover har medlemmerne mulighed for at fiske i Dybvad Søpark, hvor der blandt andet kan fanges gedder, karper, suder og skaller. Ved søen har man allerede etableret en børnevenlig fiskebro, og i samarbejde med den lokale borgerforening har man netop besluttet at etablere endnu en fiskebro, der sikrer gode muligheder for sikkert fiskeri i søen. Foreningen har desuden en aktiv Facebook-side, hvor både junior og senioraktiviteter annonceres.