Åben fluebinderkonkurrence: Ålestrup Open 2019

Ålestrup open.jpg Det sociale samvær og hyggen omkring fluebinding er i højsædet ved Ålestrup Open.

Traditionen tro indbyder Ålestrup Lystfiskerforening den 9. marts til åben fluebinderkonkurrence i Vesthimmerland.

Ålestrup Open er blevet en fast tradition i det nordjyske, og den lokale forening Ålestrup Lystfiskerforening kan således invitere til fluebindings-konkurrence for 16. gang lørdag den 9. marts. Som navnet antyder, er konkurrencen åben for alle.

Igen i år vil der både være en klasse for seniorer og juniorer og med fine præmier til de dygtigste fluebindere på dagen. Vanen tro er der mulighed for at stille op i hele 8 forskellige klasser, og skulle man bare have lyst til at komme og kigge på eller få det sidste nye sladder inden å-sæsonen, så er man selvfølgelig også velkommen til det.

Vindere 2018.jpg Nogle af vinderne fra sidste års Ålestrup Open.

Med Simested Å i baghaven
Konkurrencen afholdes i hyggelige rammer på Lystfiskergården, som har Simested å løbende direkte i baghaven. Udover at fungere som klubhus for foreningen, så er der også et fint, lille museum, der fortæller historier om det traditionsrige havørredfiskeri i den vesthimmerlandske perle. I tilknytning til Lystfiskergården er der også fire fine hytter, som i sæsonen lejes ud til lystfiskere fra nær og fjern.

Ålestrup Open 2019

 

Ålestrup Lystfiskerforening, Fiskergården, Ådiget 40, Ålestrup

 

Lørdag den 9. marts 2019

 

Tidspunkt: 10.00-17.00

 

Læs mere: www.aalestrup-lystfisker.dk