Deltag i firma/hold-dysten og støt juniorerne i Bornholms Sportsfiskerforening

IMGP3367.JPG Lav et hold på tre mand, og deltag i holddysten på Bornholm, så støtter I samtidig juniorarbejdet i Bornholms Sportsfiskerforening.

Laxene, der er juniorafdelingen i Bornholms Sportsfiskerforening, inviterer søndag den 31. marts til den årlige holddyst i havørredfiskeri, som i år afvikles for 26. gang.

Når firma/hold-dysten afvikles på Bornholm den 31. marts 2019, har kolleger og gode fiskekammerater muligheden for at dyste med andre arbejdssteder, uddannelsessteder, foreninger, fiskekammerater mv.
Man skal blot stille op i et tremandshold og fiske efter havørred på kystfiskermanér med stang, hjul og line.

Holddysten arrangeres af Laxene, som juniorafdelingen i Bornholms Sportsfiskerforening (BSF) hedder, og det er et traditionsrigt arrangement, som første gang blev afviklet i 1994.

– I 2018 havde vi 25 års jubilæum, og det blev fejret med ekstra flotte gaver, sponsoreret af OGP. Men én ting er der ikke lavet om på; alle deltagerne bliver stadig inviteret ind på hjemmelavede gule ærter med det hele. En rigtig hyggelig tradition, som er med til at skaffe juniorerne penge til at rejse og holde overnatningsture for. Det skal alle, der har været med til at støtte arrangementet igennem tiderne, have tak for, fortæller Simon Rømer, der er formand for BSF.

vindere 2018.jpg Vinderholdet fra konkurrencen i 2018.

Præmier og vandrepokal
Hvert hold kan maksimalt indveje tre havørreder i holdkonkurrencen, hvor det er den samlede vægt, der tæller. Der er desuden en individuel konkurrence. Blankfisk tæller dobbelt, og der er 1., 2. og 3. præmie i begge konkurrencer samt vandrepokal til vinderne i holdkonkurrencen.

Der er fri start fra om morgenen. Opvejningen starter kl. 16.00, og sidste chance for at stille sig i køen er kl. 17.00. Opvejningen er i BSF’s klubhus på Nørrekås, Bådehavnsvej 9, 3700 Rønne. BSF er vært med kaffe og gule ærter til af varme sig på fra kl. 16.00. Øl og sodavand kan købes i klubhuset.

Deltagelse koster 350 kr. pr. hold, og fristen for tilmelding er den 27. marts 2019.