Ørreddagene 2018 i bidende koldt vejr

als 104 gl pøl_edited-3.jpg Der blev indvejet syv havørreder fra kysterne i det sønderjyske konkurrenceområde.

Fangsterne skuffede måske ved Ørreddagene 2018 i sammenligning med nogle af de tidligere år. Men en del af forklaringen var sikkert det bistre vejr med nattefrost og en bidende kold vind, da den sønderjyske fiskekonkurrence blev afholdt i weekenden 26. til 28. oktober

Alligevel blev der i Sønderborg indvejet 1 laks og 11 havørreder i løbet af weekenden. Laksen og tre af havørrederne blev fanget i Gels Å, mens de øvrige syv havørreder blev overlistet på kysterne omkring Als, i Aabenraa Fjord og Flensborg Fjord.

Konkurrencen blev afholdt af Sønderjyllands Ørredfond.

De tre største fisk:

1) Laks på 74 cm og 4.260 g - fanget af Ib Iwersen i Gels Å

2) Havørred på 63 cm og 2.930 g - fanget af Paul Schramm i Gels Å

3) Havørred på 61 cm og 2.515 g - fanget af Niels-Reidar Birkemose i Gels Å

unnamed 2.jpg
Indvejningen af konkurrencens fisk foregik i Sønderborg.