Åbent foredrag med Daniel D. Holm

IMG_9950.jpg Ikke kun havørreder, men også laks indgår jævnligt i Daniels fangstrapporter.

Mød det lune, østjyske flue-ikon, Daniel D. Holm på slap flueline torsdag aften i Aalestrup, hvor han fortæller historier fra sit spændende lystfiskerliv.

Torsdag den 5. april kl. 19.00 holder den kreative fluebinder Daniel D. Holm fra Aarhus foredrag på Aalestrup Naturefterskole. Siden Daniel i sin tid selv var elev på den populære, vesthimmerlandske efterskole, har omdrejningspunktet i hans dagligdag været fluefiskeri - med stort "F".

Han er kendt for sine informative og lune instruktions-videoer om fluebinding på nettet og måske mest for sit succesrige tørfluefiskeri med skumfluer efter Himmerlands havørreder, fortæller biolog Jakob Kjær Madsen, der er lærer på Naturefterskolens Fiskelinje.

Det og meget mere vil Daniel fortælle om på torsdag på sin uhøjtidelige og energiske facon, og der vil givetvis falde en del nyttige tips af undervejs i foredraget, der er åbent for alle interessere

Du kan læse mere om foredraget her