Stor havørred på 7,2 kilo vandt Uggerby Å cup

1_126.jpg

Nordjyllands største fiskekonkurrence ved navn Uggerby Å Cup blev en succes med 190 deltagere heraf var hele 37 juniorer. I år var der fanget lidt færre fisk, men til gengældt var de større og der blev fanget flere arter. Arterne var ål, bækørred, havørred, tigerørred, gedde og hundestejle. Hele 24 fisk blev indvejet, fortæller en glad Jørgen Bech, næstformand i Sportsfiskerforeningen for Hjørring og Omegn (SFHO). 

Alle fiskede på livet løs i weekenden den 8.-10. september for at få andel i præmiesummen på 100.000,-. Weekend bød på mange fangster, og specielt en vinder gjorde sig særlig bemærket ved at fange en stor flot havørred på over 7 kilo.

Årets vinder, af Uggerby å cup 2017, blev Allan Jensen, med en havørred på hele 7,2 kg fordelt på 85,5 cm. 2. præmien gik til Michael Hansen med en havørred på 2,0 kg fordelt på 5 cm. 3. præmien gik til Karl Hansen med en havørred på 1,65 kg fordelt på 53 cm. 

En drøm af en fiskerejse til Island (værdi 20.000,-), blev udtrukket på deltagerbeviset. Den heldige vinder blev Jens Lauritsen fra Mosbjerg.

Overskuddet fra fiskecuppen går til vandløbsrestaurering i Uggerby Å og tilløbene, så der i fremtiden er endnu flere fisk. Sæt allerede kryds i kalenderen nu for Uggerby Å Cup gentages den 7-9. september 2018. Læs mere på facebookgruppen "Sportsfiskerforeningen for Hjørring og Omegn".

2_103.jpg
3 fiskerejse til Island .jpg