Stor havørred fra Brede Å

20170910_181048_029.jpg

Fra Brede Å har vi modtaget denne glade fangstberetning fra Mogens Toft: - Jeg har været ude ved Brede Å 3 aftener i træk, hvor jeg så 5-6 nogenlunde lige store fisk springe ud af vandet samt et par stykker, der kun lige havde ryggen over vandet. Jeg satte mig i græsset og så den ene igen komme op med ryggen. De ville dog hverken bide på min FC-spinner eller Mepps spinner og jeg var begyndt at blive en smule irriteret over, at de ikke ville hugge.

Da jeg kom hjem, tænkte jeg meget over, hvad F….. jeg gjorde forkert. Så besluttede jeg mig for at prøve søndag eftermiddag, når jeg nu vidste, hvor fiskene stod. Her gav jeg den gas med min favorit, en FC-spinner. Da jeg efter at have prøvet alle farver, kom der nu en Mepps 4 på linen – og så skal jeg ellers lover for, at der kom fleks på klingen. Det blev en værre fight med fisken, der ville ned til bunden. Jeg ville jo gerne se, hvad der hang for enden af linen og håbede sådan på, at det IKKE var en laks.

Men heldigvis viste det sig at være en havørred på 84 cm og 7,8 kilo! slutter Mogens sin beretning.