Skjern Å-kursister udvekslede røverhistorier og fisketips

_20170902_173645_web_0.jpg

Det var en stærk konstellation af instruktører i form af Thomas Weiergang og Torben Thinggaard, der mødte 10 håbefulde kursister ved bredden af Skjern Å lørdag d. 2. september. Kurset var forlængst udsolgt, og i dagene op til havde flere fra ventelisten henvendt sig i håb om afbud. Man må sige, at der er rift om Skjern Å’s laks i disse år.

Forventningerne var i top. Dagene inden havde det regnet en del, så måske havde det sat gang i de laks, der jo har stået i åen længe, og måske var der trukket nye op i åen.
 

Fisketeknikker og laksens biologi

Med Torben ved rorpinden omkring Skjern Å-laksens biologi var det ikke kun det fisketekniske, der var i højsædet. Alle kursister fik en masse teori med fra kurset, men der var naturligvis også plads til fokus på grej og teknikker ved landets vandrigeste vandløb.
 
– Kursisterne var meget positive og entusiastiske, og der blev delt vildt mange røverhistorier og fisketips ud. Det var herligt, at Thomas Weiss kunne lande en fin grilse, da vi var ved at give hånd til farvel til de sidste kursister, slutter Thomas Weiergang sin beretning fra en solbeskinnet dag i det vestjyske.