Natdyk på Øresundsakvariet

Hummer_kulturnat_Fotograf Tania Lundberg Lykkegaard.jpg

På Kulturnatten fredag den 29. september inviterer Øresundsakvariet i Helsingør alle interesserede til at medbringe lommelygte og tage et ”natdyk” og møde i nataktive dyr i akavrierne.

- De normalt så inaktive hajer vågner op og hummeren, som om dagen gemmer sig i sin hule, kommer frem og søger føde. Med lommelygte kan du lyse ind i akvarierne og se hvilke dyr, der er vågne om natten. Få den helt speciel oplevelse det er at klappe en fladfisk i lommelygtens skær – så intenst, præcis som ved et rigtigt natdyk. Vi vil løbende henover aften lave specialfodringer af de nataktive havdyr som vores hajer, hummer og rokker, skriver akvariet i sin invitation.

Arrangementet er gratis for alle den 29. september kl. 18-22. Husk lommelygte.