Liver Å fiskekonkurrence for alle den 22.-23. September

Skærmbillede 2017-09-16 kl. 11.56.47 copy.jpg

Lystfiskeriforeningen for Liver Å inviterer alle til åben fiskekonkurrence i Liver Å den 22.-23. September (næste weekend).

Kom og prøv fiskeri efter store bækørreder og havørreder som åen er kendt for. Mød engagerede medlemmer af foreningen og bestyrelse samt hør meget mere om de tilbud du kan få som medlem.

Konkurrencen starter fredag den 22. september klokken 14.00 og slutter lørdag den 23. september klokken 14.00.

Der vil være masser af gode præmier fra vore sponsorer i Nordjylland til de største havørreder, bækørreder og laks - samt lodtrækningspræmier.

- Vi har i denne sæson set en del beviser på, at Liver å huser nogle af landets største bækørreder. For nylig fik en fra bestyrelsen en enorm bækørred på hele 69 cm, som selvfølgelig stadig svømmer rundt i Liver å, fortæller en stolt næstformand Daniel Larsen.

Der er muligheden for at genudsætte bækørreder for at passe på bestanden og stadig deltage i konkurrencen. Hvis du tager et billede af fisken ved siden af et målebånd er du med. Det er nemlig den længste bækørred som vinder i den kategori. Dette gør vi for at give deltagerne mulighed for at beskytte vores unikke bækørreder, forklare Daniel.

Køb af billetter, forplejning og indvejning foregår på "Amtets Plads" ved Liver Mølle Kro, Skallerupvej 155, 9800 Hjørring.

Pris for at deltage:
• Voksen: 100,-
• Junior: 50,-

Find mere info på www.liveraa.dk eller foreningens Facebook-side.