Venteliste for nye medlemmer ved Trend Å

_DSC0518.JPG

Trend Å i Vesthimmerland har oplevet stigende opmærksomhed de senere år takket være en solid opgang af havørreder og dermed gode chancer for fangst trods vandløbets lidenhed. Den har bl.a. opnået et berettiget renomme som en af de mest pålidelige tørflueåer for havørred i landet.
 
Det har betydet stigende interesse og dermed et øget fiskepres på det lille vandløb og ved sidste års generalforsamling sagde medlemmerne stop og indførte et loft på 180 seniormedlemmer. Loftet er nu nået, selvom fiskeriet som så mange andre stedet foreløbig har skuffet denne sæson. Derfor er der netop oprettet venteliste for nye medlemmer.
 
Trend-foreningen er dog fortsat åben for juniormedlemmer og de unge kan omgå loftet og fortsætte i seniorafdelingen, hvis de har været medlem af juniorklubben ”Smoltene” i mindst to år. Både unge og ældre kan desuden købe døgnkort til den lille, attraktive å.