Tredje PR havørred i rap fra Vejle Å

unnamed (1).jpg

Sebastian Jepsen i Børkop har været medlem i Vejle Sportsfiskerforening omkring 5 år. Om aftenen den 6. juli fiskede han derfor igen i smukke Vejle Å på strækningen ved Knabberup. For enden af forfanget sad rørfluen Kosten, med hvilken han sidste år fangede to personlige rekordfisk i rap. Den første havørred var 83 cm og vejede 5,9 kilo. Den anden 79 cm og 6,1 kilo. 

Han havde sikkert ikke troet, at kunne gentage spøgen, da han nu igen fik hug denne aften af en stor og stærk fisk på ”Kosten”. Efter fighten ville han prøve at gribe fisken om haleroden, da han var alene på bredden. Men fisken var så stor, at han ikke kunne nå omkring haleroden. I stedet prøvede Sebastian derfor i stedet at lande den med et gællegreb – hvilket fisken bestemt ikke syntes om, hvorfor den sprang ud ad vandet og tog et langt udløb.

Tredje landingsforsøg blev heldigvis lykkens gang, hvorefter Sebastian fik bjerget sin tredje personlige rekordhavørred op i græsset på 75 centimeter og 6,18 kilo!

unnamed_6.jpg