Super åbningsdag ved Kongeå og Sneum Å

Malthe Siedentopp.JPG

Det blev også til en fem-stjernet premiere hos Sydvestjydsk Sportsfiskerforenings to laksevand Kongeå og Sneum Å. Formanden for foreningen, Jens Lygum, har svært ved at få armene ned og fortæller:

” Der var mødt masser af forventningsfulde lystfiskere op ved Sydvestjydsk Sportsfisker Forening's fiskevande. Og på den ene eller anden måde stiftede de fleste bekendtskab med blanke laks.I løbet af formiddagen, blev der fra både Kongeå og Sneum Å slæbt laks hjem. På P-pladsen "Klynke-Bo" ved Kongeåen, var SSF som sædvanlig vært med grill-pølser og drikkevare. Det er også en tradition, at de fisk der er blevet fanget i løbet af formiddagen, bliver vist frem her.

2017 blev uden sidestykke den premieredag, hvor der blev fanget flest laks – ikke færre end 9 laks blev vist frem, hvoraf den største var 99 cm lang og vejede 9,7 kilo. Nævnes skal også Peter Siedentopp og hans søn Malthe Siedentopp, som indenfor få timer begge kunne hjemtage en laks: Peters fisk var 83 cm lang og vejede 5 kilo, mens Malthe satte trumf på med sin superlaks på 96 cm. 8,5 kg. Da Malthes fisk kom sikkert på land, kunne far Peters glædesrøst høres over det meste af ådalen, da det var Malthes første laks.

Finn Dahlin fangede premieren første laks, en flot en af slagsen på 89 cm og  8,0 kg. Finn var så også den i foreningen, som kunne lukke og slukke sin egen laksekvote for 2017 i SSF's fiskevande, Finn fangede nemlig dagen efter i  Sneum Å endnu en flot laks på 88 cm og 7,5 kg.

En super premiere der vil gå over i historien som den bedste af slagsen!” Slutter en glad Jens Lygum beretningen.

Carl Chrstian Knikke.JPG