Sæsonstart i Flads Å med bravour

Rasmus Schou7.jpg

Nils Ole Kjær fra Sønderjysk Sportsfiskerforening var sammen med vennen Robert Horup ved Flads Å til åpremie, hvor Robert allerede klokken 8 lagde ud men den stjerneflot laks på 96 cm og 8,9 kilo, som Nils nettede for ham. Mens Robert gik op til bilen med laksen, kom turen til Nils Ole, som med wobler fangede en laks på 92 cm og 7,4 kilo.

Efter at have været hjemme og rense laksene, vendte de to fiskekammerater tilbage til Flads Å, hvor Niels Petersen fra Vejen kom slæbende med en påskelaks på 92 cm og 7,4 kilo fanget på en hjemmelavet spinder. 

Sidst på eftermiddagen tilsmilede lykkens gudine så Rasmus Schou fra Vojens, som på en kondom spinner fangede sit livs allerførste laks på 95 cm og 9,2 kilo – ikke så ringe en start!

I løbet af dagen så Nils Ole og hans venner mange andre laks, der gjorde væsen af sig i dette smukke vandløb.

Robert&Ole7.jpg
Niels Petersen.jpg