Premiere ved Varde Å

Lars 2016 100 11,3.jpeg

Sidste år oplevede Varde Å en fantastisk fremgang for laksefiskeriet og håbet er, at det fortsætter den kommende sæson. I hvert fald er der set en del store laks i åen de seneste tre uger:

Vanen tro starte mange Varde Å-fiskere sæsonen med en hyggelig gang fælles morgenmad sammen med gutterne. Du er velkommen til at starte laksepremieren den 16. april i fællesskab med andre forventningsfulde lystfiskere til morgenmadsbuffet i Varde Sportsfiskerforenings klubhus, Engdraget 18, Varde. Tommy Lykke er klar med morgenmaden kl. 7.00 til en pris af 30 kr. Der er ingen tilmelding, men kom i god tid – klubhuset plejer at blive fyldt godt op.

Samme tilbud lyder fra Grindsted Sportsfiskerforening, hvor der er morgenkaffe kl. 7.99 i klubhuset, Svinget 2 i Grindsted. Samme sted kan der købes grillpølser kl. 13 og medlemmer er meget velkomne til at møde op og fremvise en nyfanget laks. – Alle fangster fra Varde Å-systemet skal indberettes på Varde-foreningens hjemmeside inden for fire dage – regler for fiskeriet kan tjekkes sammesteds.

Bemærk at den store, velkendte vestjyske grejbutik, Korsholm i Skjern 10.000 kroner til den første lystfisker, som kan indveje en laks over 20 kilo i forretningen.

DSC_0032_0.JPG