LF26 premiere ved Karup Å

DSC_0098.JPG

Lystfiskerforeningen af 1926 tager hul på den nye fiskesæson ved Karup Å den 1. marts med base i fiskestuen på Høgild Møllegård, Åhusevej 31 ved Karup. Premieren fejres her kl. 13 på bedste vis i hyggeligt samvær med fiskekammeraterne, hvor der serveres gule ærter, en øl eller vand og en lille en til halsen. Du skal dog være tilmeldt for at deltage i spisningen.

Sidst på året 2016 lykkedes det i øvrigt LF26 at leje nyt fiskevand i Karup Å ved Fårbæk og Sdr. Resen. Der er nu kommet mere til, idet foreningen har lejet endnu et stykke spændende fiskevand nedstrøms stykket på Torpvej. Et lille mellemstykke på 50 meter er velvilligt stillet til rådighed af Sdr. Resen Lystfiskerkonsortium og borgerforeningen i Sdr. Resen, der har fiskeretten på Sdr. Resen Naturparks fiskevand.

Hermed har Lystfiskerforeningen af 1926 nu et nyt stykke samlet fiskevand på 1,4 kilometer, på nordsiden af åen, i den smukkeste natur ved Sdr. Resen Naturpark. – og desuden fiskeret i en sø med store gedder.Det nye stykke fiskevand er velegnet til fluefiskeri. Midt på stykket ligger det legendariske Mejerihøl, der er kendt for at holde fisk – endda nogen af åens største og stærkeste. 

Der er adgang til fiskevandet og parkering ved vores lodsejer på Torpvej 4. Se kort over foreningens mange fiskevande ved bl.a. Skjern Å, Storå og Karup Å på hjemmesiden.