Tre gedder over én meter

Mikkel med sin fine gedde fra Tange Sø.jpg

Unge Mikkel Munk havde tilmeldt sig et kursus i dørgefiskeri efter vintergedder på Tange Sø arrangeret af Danmarks Sportsfiskerforbund.

Mikkel kom til at dele både med Kristian Pedersen og de havde Kasper Bach i både som guide og underviser.

Mikkel beretter selv om dagens oplevelser: ” Vi fik riggede stængerne til og begyndte at fiskeriet. Vi havde fanget nogen gode fisk, da der på en af stængerne huggede en fisk. Jeg tog stangen, gav modhug og lidt senere kunne vi lande min nye pr gedde på 105,5 cm og 11 kg. Efter et par billeder fik den lov at svømme videre.”

Lidt efter Mikkels store fangst, lykkedes det Kristian at fange to gedder over meteren. Denne fantastiske dag endte med 22 geder i båden hvor af 3 af gedderne var over en meter og en over 10 kg. Altså en dag Mikkel sent vil glemme.