Sæsonåbning ved Hoptrup Å og Slivsø

IMG_3915 (1).JPG

Sønderjysk Sportsfiskerforening indførte for nogle år den regel, at premieren i Hoptrup Å skal lægges en søndag, hvor fleste mulige af medlemmerne har mulighed for at deltage. En god og sympatisk regel, som andre foreninger måske også kunne tage op?

Mange havde set frem til sæsonåbning med tanke på de mange undslupne regnbueørreder i området. Formanden for Sønderjysk Sportsfiskerforening, Preben Nielsen deltog og kunne bagefter fortælle: 

- Omkring 8-20 medlemmer mødte op til fælles morgenkaffe i modelflyernes klubhus ved Slivsøen. Her var dækket op med rundstykker med tilbehør og basser til dem, som trængte til et skud sukke, ligesom der var kaffe ad libitum. Snakken gik snart lystigt i klubhuset omhandlende fiskehistorier og andre fortællinger, som nok ikke tåler at komme på tryk.

Vandet i Slivsø og Hoptrup Å var meget klart, så det var svært at færdes langs søen og åen uden at skræmme fiskene. Der var tilmed småt med fangster, men der sås trykbølger flere steder, så fisk var der da. Over middag lykkes det for Lars Vilsen at fange 2 af store regnbueørreder på denne flotte premieredag med mildt vejr i flotte omgivelser! slutter Preben.

IMG_3850.JPG