Årets største i Nordjylland vejede 10,7 kilo

2_91.jpg

Den største havørred som blev fanget i de nordjyske vandløb i 2016 vejede hele 10,7 kilo og blev fanget af Sune Mygind Møller den 13. august i Lindenborg Å. Til generalforsamlingen i januar 2017 modtog Sune stor hæder og en flot pokal med hans navn og havørreden proportioner indgraveret. 

Sune kan takke sin kone for at være på fisketur netop dén 13. august 2016. Han blev nemlig vækket tidligt af sin kone, fordi han snorkede så højt at konen og deres baby ikke kunne sove. 

Han tog i stedet til Lindenborg Å for at teste sit nye hjemmebankede blink. Det blev lavet om tirsdagen af et gammelt sølvfad, og 4 dage senere fandt blinket altså den flotte havørred, som gav ham en flot storfangerpokal i sølv det næste års tid. 

I 2015 blev den største havørred også fanget i Lindenborg Å og den vejede 9,7 kilo og blev fanget af Per Bruun. Den blev fanget på et blink ligesom kæmpen fra 2016.   

Vi ønsker stort tillykke her fra redaktionen.

1_112.jpg