Magasinet Sportsfiskeren udkommer 4 gange årligt i et oplag på 20.000. Læs mere i vores medieplan nedenfor.

Mads Tjærby, Vendemus ApS

Annoncesalg

Annoncering i Sportsfiskeren og på Sportsfiskeren.dk

Annoncering i Sportsfiskeren
Danmarks Sportsfiskerforbund er en landsdækkende interesseorganisation for alle danske lystfiskere. Sportsfiskeren udkommer i et oplag på næsten 20.000 til samtlige medlemmer af Danmarks Sportsfiskerforbund. Desuden distribueres Sportsfiskeren til over 500 kiosker og butikker, som forhandler magasinet i løssalg.

Forbundets medlemmer og de øvrige læsere/brugere af magasinet Sportsfiskeren, Sportsfiskeren.dk og SportsfiskerenNyt er kendetegnet ved et betragteligt vareforbrug – særligt inden for fiske- og outdoorudstyr.

 

Medlemmerne modtager 4 gange årligt fiskemagasinet Sportsfiskeren – og medlemmerne er i høj grad tilfredse og trofaste læsere af bladet. Hele 80% læser alle årets udgivelser. Find flere nøgletal i Medieplan 2021.

 

Læs mere om annonceringsmulighederne i medieplanen til højre, eller kontakt vores annoncebureau Vendemus ApS for yderligere information eller et skræddersyet tilbud, der kan få dit produkt bedst muligt ud til de danske lystfiskere.

Annoncering på Sportsfiskeren.dk
Sportsfiskeren.dk har 2,6 millioner sidevisninger årligt, 290.000 brugere årligt og 780.000 sessioner årligt*. Her er det – foruden almindelig annoncering – også muligt at anvende Native Advertising.

Besøgsstatistikker for sportsfiskeren.dk er løbende registreret siden 1. november 2017 via Google Analytics. Vendemus stiller data til rådighed ved forespørgsel.

*OBS: Årlige besøgstal er estimeret på baggrund af Google Analytics statistikker for 1. oktober 2019- 1. oktober 2020.