Foredrag med fiskeinstruktør Thomas Kjelgaard

Fluefisker Thomas Kjelgaard holder foredrag om et eventyrligt fluefiskeri i pulserende vandløb i både ind- og udland.

I første del af foredraget fortæller Thomas om oplevelser og anekdoter fra flere pragtfulde fiskedestinationer verden rundt, bl.a. Island, Grønland og Patagonien i Sydamerika. Efterfølgende bliver du taget med til det magiske, og til tider barske, fluefiskeri efter de fascinerende vestjyske laks.

Gennem ord og billeder kommer du med til alverdens destinationer og får et indblik i mange fantastiske fiskeoplevelser og -muligheder. Som et ekstra krydderi får du tips og tricks til at optimere dit fiskeri og øge dine chancer for at få succes ved de danske lakseførende vandløb.

Foredragets varighed: 2 timer inkl. 15 min. pause og røverhistorier.

Bookning: Foredraget kan bookes gratis af Danmarks Sportsfiskerforbunds medlemsforeninger i hele landet. For at bestille et foredrag, kontakt Thomas Kjelgaard på tkjelgaard@me.com og/eller tlf. 23347608 (hverdage mellem kl. 14.30-15.15 eller 20.00-21.00).

Henvendelse på mail er at foretrække.

Ikke medlemsforening?
Foreninger, der ikke er medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund, kan også booke et fiskeforedrag. Et foredrag koster 3500 kr. plus moms for ikke-medlemsforeninger. Kontakt Jonas Andersen på joa@sportsfiskerforbundet.dk for at høre mere.

Thomas Kjelgaard 2 Kopi

Om Thomas Kjelgaard
Thomas’ helt store passion er fluefiskeri, som derfor fylder en stor del af hans liv. Siden 2003 har han været instruktør i Danmarks Sportsfiskerforbund. Thomas har skrevet en række artikler til magasinet Sportsfiskeren og har desuden en stor indsigt i grejbranchen samt stor erfaring med at planlægge og afholde diverse kurser.

Thomas fortæller:

– Siden jeg var barn, har jeg været grebet af fluefiskeriets mange facetter, og med tiden føler jeg, at jeg har fået en dybere forståelse for den kunst, det er at fiske med flue. Det har givet mig mange herlige oplevelser samt en række stærke venskaber.

– Fisketeknik, strategi, gode kasteegenskaber og fluebinding er nødvendigt for, at jeg kan få den bedste oplevelse ude ved vandet. Derfor bruger jeg meget tid på at dygtiggøre mig på alle områder.

– Ud over at fiske i Danmark holder jeg meget af at rejse rundt i verden med min fluestang. Jeg har været heldig at fiske mange fantastiske steder. Jeg nyder at dele mine oplevelser, og jeg glæder mig meget til at holde foredrag i samarbejde med Danmarks Sportsfiskerforbund.

Du kan følge med i Thomas´ lystfiskerliv på Instagram @Flyfishdenmark