Foredrag med fiskeinstruktør Bo Rønholt Frier

Kom, og hør et underholdende og lærerigt foredrag med fluefisker Bo Rønholt Frier. Foredraget handler om fluefiskeriet efter havørred i de danske åer. Uanset om du er nybegynder eller erfaren i dette fiskeri, er der masser af komme efter af gode tips og spændende røverhistorier.

Aftenen bliver en skøn blanding af teknik, fiskefilosofi og smukke billeder, samt Bos nærværende historier fra åen. Der vil være fokus på det traditionelle fiskeri og natfiskeri såvel som moderne tørfluefiskeri med skumfluer.

Bo har dyrket tørfluefiskeriet i de himmerlandske åer siden 2005, og hvis du vil i gang med netop dette fiskeri, må du ikke gå glip af dette foredrag.

Foredragets varighed: 2 timer plus en pause.

Bookning: Foredraget kan bookes gratis af Danmarks Sportsfiskerforbunds medlemsforeninger i hele landet. For at bestille et foredrag, kontakt Bo Rønholt Frier på tlf. 23442972 eller e-mail: fiskehviskeren@hotmail.com.

Ikke medlemsforening?
Foreninger, der ikke er medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund, kan også booke et fiskeforedrag. Et foredrag koster 3500 kr. plus moms for ikke-medlemsforeninger. Kontakt Jonas Andersen på joa@sportsfiskerforbundet.dk for at høre mere.

Bo Frier 2 Kopi

Om Bo Rønholt Frier
Til daglig arbejder Bo på Aalestrup Naturefterskoles fiskelinie og har været instruktør i Danmarks Sportsfiskerforbund siden 2002. Han er primært havørred/laksefisker, uanset om det er på kysten med fluestangen eller langs de danske havørred- eller lakseåer.

Havørrederne fisker han primært i Himmerland, i henholdsvis Lerkenfeld, Trend og Villestrup Å, mens det meste laksefiskeri foregår i Storåen. Han elsker al slags fluefiskeri og er heller ikke bleg for at gribe spinnestangen ved lejlighed.

Desuden rejser han meget med fiskestangen og elsker at få nye oplevelser og udfordringer med fluestangen. Spændende steder som Island, Grønland, Rusland, Venezuela, Chile, Argentina og Bahamas har han blandt andet besøgt de senere år.