Lystfiskeriets Dag i Aabenraa: Hvad er en sportsfiskerforening?

lørdag den 21. maj 2022 kl. 10.00

Lystfiskeriets Dag i Aabenraa: Hvad er en sportsfiskerforening?

I anledning af Lystfiskeriets Dag åbner Sportsfiskerforeningen Aabenraa dørene til én af Danmarks lystfiskerforeninger lørdag den 21. maj. Denne dag er der mulighed for at få et indblik i, hvad det vil sige at være medlem af en sportsfiskerforening og Danmarks Sportsfiskerforbund.

Er du helt ny i lystfiskeriet, og vil du gerne lære at binde de holdbare knuder, binde dine egne fluer, bygge dine egne spinnere, eller egentlig bare udveksle erfaringer og viden? Så er dette dagen for dig. Der vil være åbent i klubhuset, hvor der vil være bindegrej og værktøj til rådighed. Hjælp og vejledning kommer fra de andre medlemmer i foreningen.

Der vil være mulighed for at tage med ud til vandet for at fiske, og bagefter vil der være grillpølser i klubhuset. Der vil også være hjælp til opstart i fiskeriet, hvis du godt kunne tænke dig at fange en bestemt fiskeart.

Vil du gerne på lakse- eller havørredtur med en anden lystfisker, og søger du ligesindede lystfiskere? I Sportsfiskerforeningen Aabenraa er vi fiskekammerater, som tager på ture sammen. Vi mødes også til de mange hyggelige klubaftener, hvor der bliver snakket om turene fra ugens løb. 

Start: kl. 10.00

Slut: kl. 14.00

Mødested: Klubhuset på Østre Havnevej 60, 6200 Aabenraa.

Kontaktperson: Kenn Larsen

E-mail: Kennl@live.dk

Telefonnummer: 31 33 06 36

Hjemmeside: http://www.aabenraa-sportsfiskerforening.dk/