FULDT BOOKET Havørredfiskeri på listefødder - 24 timer ved Trend Å

31. juli 2021 kl. 13:00 (Kun for medlemmer)

Pris pr. person: 1.000 kr.

FULDT BOOKET Havørredfiskeri på listefødder - 24 timer ved Trend Å

I samarbejde med Trend Aa Lystfiskeriforening udbyder vi i 2021 et gennemtestet kursus i fluefiskeri efter havørred. Kurset afvikles ved den billedskønne Trend Å i Himmerland, der er verdensberømt i Danmark for et til tider virkelig godt (og altid fascinerende!) fiskeri efter havørred med tørflue.

Kurset afholdes over ét døgn med start lørdag 31. juli kl. 13 og afslutning 24 timer senere, altså søndag 1. august kl. 13. Vi vil bruge Trend Aa Lystfiskerforenings veludrustede hytte i Hyllebjerg som base, og her vil der også være mulighed for at hvile et par timer i den mørkeste del af natten. 

Indholdet tager udgangspunkt i praktisk undervisning ved åen, hvor vi vil gennemgå forskellige teknikker, herunder kast og hvordan man bedst bevæger sig ved et mindre vandløb. Der vil også være en smule fluebinding på programmet, men først og fremmest skal der selvfølgelig fiskes i de hotteste perioder, nemlig i skumringen og (for de morgenfriske) når lyset igen bryder frem tidligt næste morgen.

Kurset koster 1000 kr. for medlemmer af Danmarks Sportsfiskerforbund og er eksklusivt for 8 deltagere. Hvis man melder afbud indtil 14 dage før kursusstart, vil der være et afmeldingsgebyr på kr. 300. Udover selve undervisningen dækker betalingen for følgende:

• Fiskekort under hele kurset og resten af søndagen (gyldigt fisketegn forevises ved kursusstart)

• Forplejning (aftensmad samt let natmad efter fiskeri lørdag, morgenmad og frokost søndag)

• Mulighed for overnatning i hytten på madras (medbring selv lagen og sovepose eller lignende)

Ved tilmelding fremsendes liste med anbefalet grej. Som udgangspunkt anbefales fluestænger i klasse 4-6 og i længder fra 8,5-9,5 fod samt tilhørende flydeline. Et fangstnet med knudeløst net er et must.

Gennemgående instruktører er Thomas Dalgaard, Jonas Laigaard og Peter Stoltze.

Instruktører

Thomas Dalgaard