Fang en laks med dit LEGO: 14.10.2020 – Nu i Varde Sportsfiskerforenings Klubhus

14. oktober 2020 kl. 10:00 (Kun for medlemmer)

Pris pr. person: 300 kr.

Denne er påkrævet
Denne er påkrævet
Ikke en gyldig email
Skal være et tal
{{u.displayName}}
Denne er påkrævet
Udløbet

Fang en laks med dit LEGO: 14.10.2020 – Nu i Varde Sportsfiskerforenings Klubhus

De seneste år har spinnefiskeriet i åen efter laks gennemgået en rivende udvikling. Mange lystfiskere designer i dag deres egne spinnere og har stor succes med at tilpasse deres spinner til præcist deres lokale fiskeri.

Nu tilbyder Danmarks Sportsfiskerforbund et dagskursus for medlemmer, hvor du får chancen for at bygge dine egne spinnere sammen med en af de mest innovative gør-det-selv-fiskere herhjemme.

Torben Brodersen fanger aldrig mere end én laks på sine spinnere. Og med langt over 100 danske laks på samvittigheden har Torben forsøgt sig med talrige finurlige kombinationer. Legofigurer, nøgleringe og sågar gulerødder har fungeret for Torben, og denne dag medbringer han alt sit isenkram, så deltagerne kan lade fantasien fare.

Vi får en hyggelig dag med fiskesnak og spinnerbyg. Kurset er for alle med nysgerrigheden i top, og Torben garanterer en masse finurlige løsninger.

Der er værktøj i klubhuset. Læs mere om Torben Brodersen her

Kursusleder: Torben Brodersen brodersen05@gmail.com

Hvor: Varde Sportsfiskerforenings klubhus, Engdraget 18-20, 6800 Varde

Deltagerne bedes medbringe egen frokost - grundet Corona. Vi vil sørge for, at vi nyder frokosten sammen under hyggelige former. Der er øl og vand i klubhuset.

Tid: Onsdag d. 14. oktober kl. 10.00 - 15.00


Det får du:

  • Instruktion i, hvordan man bygger sine egne spinnere.
  • Inkluderet i kursusprisen er 5 håndlavede spinnere – måske endda egenproducerede.


Målgruppe: Kurset er for medlemmer, der ønsker en introduktion til byg-selv-spinnere, eller måske til dig, der drømmer om at lære fra dig i din lokale forening?

Værktøj og materialer forefindes på kursusstedet. Maks. 20 deltagere.

COVID-19-hensyn:

Danmarks Sportsfiskerforbund gennemfører alle kurser under hensyntagen til gældende anbefalinger. Vi har særligt fokus på forebyggende foranstaltninger, herunder mulighed for at holde afstand og opretholde en god håndhygiejne (adgang til håndsprit og vask med vand/sæbe). Desuden tilpasser vi forplejning og evt. overnatning til gældende COVID-19-anbefalinger.