Gratis foredrag: Kom bagom fotoprojektet "Fisk Helt Tæt På"

torsdag den 19. marts 2020 kl. 19.00

Denne er påkrævet
Denne er påkrævet
Ikke en gyldig email
Skal være et tal
Udløbet

Gratis foredrag: Kom bagom fotoprojektet "Fisk Helt Tæt På"


Deltag i et spændende foredrag med lystfisker og fotojournalist Søren Skarby, der med sit seneste store fotoprojekt zoomer helt ind på 25 danske fiskearter.

Torsdag den 19. marts kl. 19.00 kan du deltage i et foredrag i Sportsfiskeriets Hus om fotoprojektet ”Fisk Helt Tæt På”, der i de kommende måneder udstilles på danske akvarier og museer.

Har du nogensinde set en fisk tæt på? Så tæt, som det overhovedet er muligt, og så endnu mere? Hvis man tager mindst 120 billeder af en fisk og sætter dem sammen til ét, kan man tælle skællene og se ting, der ellers ikke ville være mulige at se. Det har fotojournalist og lystfisker Søren Skarby gjort med 25 danske fiskearter. Han mener, at alle arter er lige meget værd, og derfor er bl.a. både elritsen, ålekvabben og ørreden med i fotoprojektet. Kom, og hør fortællingen om, hvordan billederne er blevet til, og se billederne med de fine detaljer. Dit forhold til en hundestejle vil ikke være det samme bagefter!

For alle, der har lyst, vil der være mulighed for at få en fremvisning kl. 18.00 med Danmarks Sportsfiskerforbunds fiskebiolog Kaare Manniche Ebert. Han vil vise jer Sportsfiskeriets Hus samt Vejle Å’s restaureringsprojekt. 


Arrangementet er åbent for alle. Vi byder på en kop kaffe og et stykke kage.

Sted: Sportsfiskeriets Hus, Skyttevej 5, 7182 Bredsten (Kør efter Vingsted Hotel og Konferencecenter)

Tid: Kl. 19-21.30