Havørredfiskeri på listefødder – 24 timer ved Trend Å

3. august 2019 kl. 13:00 (Kun for medlemmer)

Pris pr. person: 1.000 kr.

Denne er påkrævet
Denne er påkrævet
Ikke en gyldig email
Skal være et tal
{{u.displayName}}
Denne er påkrævet
Udløbet

Havørredfiskeri på listefødder – 24 timer ved Trend Å

Havørredfiskeri på listefødder – 24 timer ved Trend Å

I samarbejde med Trend Aa Lystfiskeriforening udbydes igen i 2019 et eksklusivt kursus i fluefiskeri efter havørred. Kurset afvikles ved den billedskønne Trend Å i Himmerland, der er verdensberømt i Danmark for et til tider virkelig godt (og altid fascinerende!) fiskeri efter havørred med tørflue.

Kurset afholdes over ét døgn med start lørdag 3. august kl. 13 og afslutning 24 timer senere, altså søndag 4. august kl. 13. Vi vil bruge Trend Aa Lystfiskerforenings veludrustede hytte i Hyllebjerg som base, og her vil der også være mulighed for at hvile et par timer i den mørkeste del af natten.

Indholdet tager udgangspunkt i praktisk undervisning ved åen, hvor vi vil gennemgå forskellige teknikker, herunder kast og hvordan man bedst bevæger sig ved et mindre vandløb. Der vil også være en smule fluebinding på programmet, men først og fremmest skal der selvfølgelig fiskes i de hotteste perioder, nemlig i skumringen og (for de morgenfriske) når lyset igen bryder frem tidlig næste morgen.

Kurset koster 1000 kr. for medlemmer af Danmarks Sportsfiskerforbund og er eksklusivt for 8 deltagere. Udover selve undervisningen dækker betalingen for følgende:

·        Fiskekort under hele kurset og resten af søndagen (gyldigt fisketegn forevises ved kursusstart)

·        Forplejning (aftensmad samt let natmad efter fiskeri lørdag, morgenmad og frokost søndag)

·        Mulighed for overnatning i hytten på madras (medbring selv lagen og sovepose eller lignende)

Ved tilmelding fremsendes liste med anbefalet grej. Som udgangspunkt anbefales fluestænger i klasse 4-6 og i længder fra 8,5-9,5 fod samt tilhørende flydeline. Et fangstnet med knudeløst net er et must.

Gennemgående instruktører er Christian Eriksen og Peter Tibert Stoltze (Instruktørsammenslutningen). Desuden kommer Thomas Dalgaard (formand for Trend Aa Lystfiskerforening og ligeledes DSF-instruktør) og sørger for lækker aftensmad samt fortæller om åen og foreningen.


Instruktører