Søørreder og gedder fra pontonbåd

Publiceret den 10.03.2012 - 10:23

Den flotte søørred, der valgte at forgribe sig på en af geddefluerne.Frank Danielsen og Lasse Elmgren fra BombayFly.com havde længe haft en enestående invitation til et fiskeeventyr i dele af en privat sø et sted på kanten af Midt og Nordjylland.

Via et ufremkommeligt tilløb til søen med væltede træer lykkedes det til sidst de to gæve pontonbådsentusiaster at padle i det, som kommer tættest på uberørt natur i Danmark. Derefter blev strabadserne dog belønnet, for der skulle ikke mange kast til, før en smuk søørred i sin vinterfrakke valgte at forgribe sig på en af geddefluerne.

Hvilken overraskelse, men samtidig en stor bonus til den i forvejen allerede optjente turglæde, der bl.a. bød på stilhed kun afbrudt af rislende vand og spætten, der bankede løs i skoven.

Det var ikke fordi fotograferingen gik galt, det var bare dagens svar på fang, kast og genudsæt.

Belastede fluer og lettere synkeliner var ikke nok til, at gedderne gad stige til vejrs for at inhalere fluerne i et vakuum af raseri. Lasse var snedig og overlistede dagens største gedde ved at jigge fluen langsomt hen over søbunden.

Læs mere om den udmattende, men berigende fisketur på www.bombayfly.dk