Spørgsmål til Danmarks Sportsfiskerforbund

Har du spørgsmål eller kommentarer til Danmarks Sportsfiskerforbund skal din henvendelse ske via almindeligt brev eller mail til post@sportsfiskerforbundet.dk eller direkte via anden kontakt, hvis du ønsker at stile den til bestyrelsen eller til en bestemt afdeling på sekretariatet.

33 svar [Seneste indlæg]
Rødsgaard
User offline. Last seen 2 år 21 uger ago. Offline
Indmeldt: 12.03.2006

Har Danmarks Sportsfiskerforbund en mediepolitik???


 


Hilsen


Peter Rødsgaard

Rødsgaard
User offline. Last seen 2 år 21 uger ago. Offline
Indmeldt: 12.03.2006
Nå det har man åbenbart

Nå det har man åbenbart ikke.

 

Hvorfor har Danmarks Sportsfiskerforbund ingen mediepolitik?

Kan jeg jo så passende spørge!

 

Hilsen

Peter

Redaktion
User offline. Last seen 6 år 5 uger ago. Offline
Indmeldt: 16.08.2011
.

Kære Rødsgaard,

Vi henviser til vores procedure for spørgsmål til Danmarks Sportsfiskerforbund, som du kan se ovenfor dit indlæg samt under netiketten:

Har du spørgsmål eller kommentarer til Danmarks Sportsfiskerforbund skal din henvendelse ske via almindeligt brev eller mail til post@sportsfiskerforbundet.dk eller direkte via anden kontakt, hvis du ønsker at stile den til bestyrelsen eller til en bestemt afdeling på sekretariatet. Du er selvfølgelig altid velkommen til at diskutere Danmarks Sportsfiskerforbund og relaterede emner her i Forum med andre forumbrugere.

Danmarks Sportsfiskerforbund har desværre ikke tidsmæssige ressourcer til håndtere henvendelser via forum på hjemmesiden.

Med venlig hilsen
Danmarks Sportsfiskerforbund

Rødsgaard
User offline. Last seen 2 år 21 uger ago. Offline
Indmeldt: 12.03.2006
Jeg mener det er i almen

Jeg mener det er i almen interesse at Danmarks Sportsfiskerforbund har en mediepolitik. Jeg stiller spørgsmålet i det forum, hvor overskriften indeholder ordet politik.

Det er flot ikke at turde diskutere de medier Danmarks Sportsfiskerforbund benytter sig af i offentligheden. Det lugter af at der er noget meget råddent, som helst ikke skal frem.

Jeg ser på denne hjemmeside et hav af ting, som promoveres uden at det har en bønne med Danmarks Sportsfiskerforbund at gøre. Størstedelen af det kan direkte kategoriseres som resourcespild. Et spild medlemmerne bøder for. Disse fejl kunne undgås, hvis man havde styr på, hvad der var relervant og hvad der ikke var.

Når Danmarks Sportsfiskerforbund svarer undvigende på et så simpelt spørgsmål, så er der sikkert en del at bore i.

Hvis nogen fra bestyrelsen vil(tør) diskutere dette emne! Så kan de sende mige en mail. Når nu det er så farligt at debbatere i offentligt rum.

 

Hilsen

Peter

Steen-L-C
User offline. Last seen 2 år 17 uger ago. Offline
Indmeldt: 16.02.2010
Hej PeterHvordan tror du at

Hej Peter

Hvordan tror du at forbundet kan finde tid til at svare på dit spørgsmål, her i deres eget forum, når det ikke engang har tid til at svare på mail og til at få orden i deres medlemsregistrering !!!

Steen Lyngsø

Rødsgaard
User offline. Last seen 2 år 21 uger ago. Offline
Indmeldt: 12.03.2006
Hej Steen Jeg tror

Hej Steen

 

Jeg tror simpelthen ikke de ved hvad de selv mener!!

Bestyrelsen i Danmarks Sportsfiskerforbund har i flere år haft et begreb "Mercedesfiskere", som blev defineret som en gruppe af velbeslåede fiskere, der bruger godt med penge på at få eksklusivt fiskeri, så menigmand ikke kan være med.

Det undrer mig så at de gennem sportsfiskeren og især hjemmesiden bruger mange resourcer på at forherlige dette fiskeri. Ikke blot ved at berette rosende om det, men også ved at betale folk for at skrive det.

Sidste år lavede bestyrelsen i Danmarks Sportsfiskerforbund en målsætning om at 5 doble medlemstallet(150.000 medlemmer), alligevel fylder hovedparten af alt det de bringer i deres medier om fiskeri et fiskeri, der intet har med Danmark at gøre. Det ser ud til at bestyrelsen i Danmarks Sportsfiskerforbund synes det er bedre at rejse udlands end melde sig ind i en forening under Danmarks Sportsfiskerforbund med fiskevand. Man kunne passende spørge om bestyrelsen i Danmarks Sportsfiskerforbund mener det er andenrangs at fiske i Danmark?

Hilsen

Peter Rødsgaard

Formand for en forening under Danmarks Sportsfiskerforbund

Rødsgaard
User offline. Last seen 2 år 21 uger ago. Offline
Indmeldt: 12.03.2006
Kolding Sportsfiskerforening,

Kolding Sportsfiskerforening, hvor Formanden for Danmarka Sportsfiskerforbund er formand, havde man efter bestyrelsens udsagn så ondt i økonomien, at det var nødvendigt at hæve kontingentet for pensionister. Det fik de ikke held til på generalforsamlingen. Hvorfor bad de ikke bare om positiv omtale i Danmarks Sportsfiskerforbunds medier. De burde da om nogen kunne få lidt reklame!!

Tænk sig at hvis man kunne lægge to og to sammen i Danmarks Sportsfiskerforbund, og valgte at køre en stil, hvor alt, hvad der ligger udefor Danmarks Sportsfiskerforbunds foreningers lokaler og fiskevand ikke blev nævnt. Så kunne det være, der blev plads til at foreningerne kunne få omtale. Det kunne med sikkerhed øge interessen for de foreninger, der trods alt betaler gildet i Danmarks Sportsfiskerforbund.

Er ikke på tide at prøve noget nyt i Danmarks Sportsfiskerforbund?? Nemlig at tænke på sine medlemsforeninger, og deres medlemshvervning!!!

 

Hilsen

Peter

 

Steen-L-C
User offline. Last seen 2 år 17 uger ago. Offline
Indmeldt: 16.02.2010
På landdelsmøderne er det

På landdelsmøderne er det blevet foreslået at Sportsfiskeren bl.a. skulle lave portrætter af foreningerne under DSF. Hovedbestyrelsen som var med på disse møder, syntes at dette var en glimrende ide og ville gå videre med dette. Men selvom der efterhånden er gået et par år, så er der intet sket.

Jeg er helt enig i at Sportsfiskeren skulle bruge meget mere spalteplads på foreningerne og på at følge op på hvad DSF egentlig går og laver. Det er jo lige netop det som vores medlemmer efterlyser.

Det ville være rigtig godt hvis der blev fulgt op på de sager som forbundet tager op og her er det ikke nok med kigge på Tange sagen. Hvad med en status på garnproblematikken, hvor langt er vi nået med hensyn til at få stoppet erhvervsfiskeriet på søerne, hvad med skarven o.s.v.

I dag har vi store problemer ude i foreningerne med at forklare vores medlemmer, hvad forbundet egentlig går og laver. Her er det at Sportsfiskeren skal være mere oplysende om dette.

Sportsfiskeren er et rigtig flot blad som er godt lavet, så det er bestemt ikke det som kritikken går på. Det er mere det, at det bør indeholde mere forenings- og forbundsstof, så medlemmerne kan se hvad der sker i arbejdet i og omkring DSF

Steen Lyngsø

Rødsgaard
User offline. Last seen 2 år 21 uger ago. Offline
Indmeldt: 12.03.2006
I går fik jeg en mail om at

I går fik jeg en mail om at der mangler juniorer på juniorlederkurset, og det var bare med at komme ud og finde nogle.

Jeg svarede, at man kunne da skrive om det på hjemmesiden, men det vil man ikke. Det er lige netop sagens kerne. Det er ikke mediefolkene på sekretariatets idé med et juniorlederkursus, så bliver det heller ikke brugt plads på hjemmesiden til det. Hér var det så at man savnede en bestyrelse, der kunne sige. Hov hov, hvorfor reklamerer vi ikke for juniorlederkurset, men for en fotokonkurrence i stedet. Så ville svaret nok lyde, at redaktøren synes at fotokonkurrencen er vigtigst.

Man kunne så passende spørge, om bestyrelsen også mener det.

 

Og hvad med alle de mange juniorer, som har været på kurset på det seneste eller for år tilbage. har de det rart med at det ikke kan få deltagere, fordi det åbenbart regnes som lavstatus i forhold til en fotokonkurrence på Sekretariatet.

 

Hilsen

Peter

Rødsgaard
User offline. Last seen 2 år 21 uger ago. Offline
Indmeldt: 12.03.2006
Nu har jeg fået en mail fra

Nu har jeg fået en mail fra Danmarks Sportsfiskerforbund, hvor det påpeges at jeg skader juniorlederskurset ved at nævne det her. Det forklarer helt klart, hvorfor de ikke vil skrive at der mangler 1. års juniorer på kurset i år. Det kunne jo skade;-)

Jeg vil da bare selv bringe opfordringen her så, når Sportsfiskerforbundet ikke selv magter det.

 

Hvis en forening ikke er klar over det, så er der stadig mulighed for at tilmelde sig til Juniorlederkurset i efterårsferien. Det er især juniorer i alderen 14-16 år som mangler til 1. års holdet. Det koster en smule penge, men langt de fleste kan få gode tilskud fra deres respektive kommuner.

Er du junior med lyst til at deltage, så gå tiul din juniorleder eller bestyrelsesformand, og spørg til det. der kan måske være smuttet noget information i sommerferien.

Skynd jer at henvende jer til Klaus på sekretariatet.

Hilsen

Peter Rødsgaard Jensen

Jeg har været kurset igennem, og det er en oplevelse for livet(Det har de medieansvarlige på sekretariatet nok ikke)

Rødsgaard
User offline. Last seen 2 år 21 uger ago. Offline
Indmeldt: 12.03.2006
Dejligt at se at det

Dejligt at se at det nytter!!

 

Lægger lige linket ind hér, da det nok hurtigt forsvinder igen, med den anbringelse det har fået.

 

http://www.sportsfiskeren.dk/danmarks-fedeste-fiskeuddannelse-sidste-frist

 

Hilsen

Peter

Rødsgaard
User offline. Last seen 2 år 21 uger ago. Offline
Indmeldt: 12.03.2006
Rykker lige den her op, da

Rykker lige den her op, da jeg kan se at der trods det lovede ikke er fundet en løsning på spam problemet. ;-)

107138
User offline. Last seen 1 år 29 uger ago. Offline
Indmeldt: 24.02.2010
MEDIEPOLITIK

Rødsgaard!

Puha man bliver da helt forpustet, når man skal læse alle dine indlæg. Der fndes da godt nok næsten ingen grænser for, hvad du kan finde ud af at skrive om negative ting i DSF. Og som du da kan finde ud af at skrive i en rigtig god nedladende tone, det er da helt fantastisk.

Det er også en rigtig god reklame for vores forbund, at en formand for en forening der er medlem af DSF, bruger plads i forum, hvor alle jo kan komme ind og læse, til at nedgøre forbundet og svine det til på groveste måde. Det må jeg sige, jeg synes det er godt gjort.

Jeg vil godt indrømme, at det ikke er alle ting der sker i DSF jeg er helt enige i, ligesom jeg også en gang i mellem kunne tænke mig ting blev lavet på en anden måde, MEN så ringer jeg til forbundet og siger hvad jeg mener. Jeg kunne da aldrig finde på, at svine min egen organisation til gennem et offentligt forum, det er da helt uden for min fantasi.

Kære Peter - jeg håber sandelig du har foreningen bag dig, så du kan blive genvalgt som formand. Næste år er der jo kongres igen og der skal være valg til forbundsbestyrelsen og da går jeg selvfølgelig ud fra, at du stiller op. Man kan jo ikke sidde i baggrunden og vrøvle som du gør, uden at ville gøre noget ved det, så du bliver simpelt hen nød til at stille op.

Når du så stiller op, vil jeg håbe alle de andre formænd der er til stede, kan huske at du forsøgte at ødelægge forbundet med din negative omtale i et offentligt forum. Min stemme får du HELT SIKKERT IKKE.

Knæk og Bræk derude

Kim Andersen

Formand - Sportsfiskerforeningen Aabenraa

Rødsgaard
User offline. Last seen 2 år 21 uger ago. Offline
Indmeldt: 12.03.2006
Hej Kim   Når man bare bliver

Hej Kim

 

Når man bare bliver grint af ved henvendelse, så må man jo skrive det offentligt.

 

Tjek nu lige nyheden om Orekilselven. Den er lige spot on, hvad problemet drejer sig om.

 

Hvorfor skal en lokalredaktør have penge for at skrive om fiskeri i udlandet????

Hvorfor skal DSF bruge midler på at reklamere for et fiskevand i udlandet???

Hvad koster det af medlemmer/dagkort i vore hjemlige foreninger, at fiskeri i udlandet igen og igen forherliges af medlemsforeningernes egen organisation. Det er vores midler, som bruges til at lokke vore medlemmer til andre lande????

Hvorfor skal DSF ligeledes bruge penge på at reklamere for foreninger, der ikke er meldlemmer af DSF???

Det handler simpelthen om at der skal laves en plan/politik om, hvad vil vi med vores medier, så vore medlemsforeninger får den maksimale støtte. Det kunne få nogle af dem, der er udenfor i dag(men som alligevel får det hele) til at komme med, og skabe noget mere vægt!!

I dag sejler det bare rundt og gør mere skade end gavn!!!!

 

Hilsen

Peter

 

 

107138
User offline. Last seen 1 år 29 uger ago. Offline
Indmeldt: 24.02.2010
Mediepolitik

Hej Peter
Jeg mener ikke at kunne huske, at jeg bare er blevet grint af ved henvendelse til forbundet. Hvis du er blevet det, er det selvfølgelig ikke i orden, det er alt andet lige foreningerne der er skyld i at forbundet eksisterer.

Nyheden om Orekilselven har jeg ikke lige kunnet finde, men jeg tror det er vigtigt, at de udenlandske fiskevande også er med i vores blad og på hjemmesiden. Der er trods alt mange danskere der tager til bl.a. Norge for at fange en laks i en af de mange elve, der findes deroppe. Jeg er selv en af dem der plejer at være en tur i Norge for at se om jeg kan få en laks.

De norske elve er alt andet lige noget helt andet at fiske i end de danske åer. Der er rigtig god strøm i vandet og det gør det altså lidt sjovere at fiske som fluefisker. Jeg ved ikke om DSF skal bruge midler på at reklamere for et fiskevand i udlandet, men jeg tror det er vigtigt, at det er repræsenteret i vores blad, da det er godt læsestof. Alle andre fiskeblade har også artikler om fiskeri i udlandet, og det må jo skyldes, at læserne gider læse det, ellers var det der vel ikke. 

Om en lokalredaktør skal have penge for at skrive om fiskeri i udlandet, har jeg ikke en holdning til. Hvis han ikke skal have penge, er der bare en anden der skal have honorar for at skrive om det. Hvis det er en af nyhederne på sportsfiskeren.dk det drejer sig om, kan jeg sige, at lønnen er så lille, at jeg ikke kan få ondt af det - hvad de får for at skrive til bladet, ved jeg ikke noget om.

Om det koster vore hjemlige foreninger penge i dagkortsalget, kan jeg ikke udtale mig om, men jeg tror ikke vi mister medlemmer i foreningerne på grund af, at de tager til udlandet. I vores forening er der mange, der hvert år tager til Norge og Sverige for at fiske, men jeg har endnu ikke fået noget udmeldelser af den grund. Der er medlemmer fra min forening der har valgt at melde sig ud, for at at melde sig ind i f.eks. Varde i stedet, på grund af laksefiskeriet. Det er jeg selvfølgelig ked af, men jeg kan jo ikke gøre noget ved det.

Hvad DSF bruger af penge på foreninger, der ikke er medlemmer af DSF ved jeg ikke noget om, men der kan jeg godt medgive dig, at det måske ikke er hensigtsmæssigt.

At der bør laves en plan/politik om, hvad vil vi med vores medier, så vore medlemsforeninger får den maksimale støtte, kan jeg godt være med til. For DSF må det være det ypperste mål at støtte foreninger der er medlemmer af DSF.

Det er måske derfor, at der, i foråret, blevet lavet en Agitationsgruppe der afholdt nogle møder i Vingsted og som nu har resulteret i nogle pilotforeninger, der skal udvikle og afprøve nogle metoder til, at vi kan skaffe flere medlemmer.

Det er måske også derfor der skal laves en foreningsmappe på nettet, som foreningerne kan hente viden om foreningslivet og andre ting man som bestyrelse gerne skal vide. For at få fat i disse oplysninger skal man selvfølgelig have et password og være medlem af DSF.

Det er også meningen, at der skal laves en juniormappe på nettet, hvor foreningernes juniorledere kan hente inspiration til arbejdet, så vi kan lave et rigtig godt juniorarbejde

Jeg er helt sikker på, at de initiativer der er igangsat vil være en stor gevinst for foreningerne under DSF og måske få nogle af dem der ikke er med, til at overveje at blive medlemmer.

Selvfølgelig er der ting der halter i DSF, ligesom der er i alle andre landsorganisationer, og selvfølgelig skal vi gøre alt for at rette op på disse ting, men jeg mener bare ikke debatten skal være på et offenligt forum, det hjælper ingen.

Men som du kan se, sker der en masse ting i DSF for at styrke foreningerne, så der sker altså også en masse positivt.

Med venlig hilsen

Kim Andersen

Rødsgaard
User offline. Last seen 2 år 21 uger ago. Offline
Indmeldt: 12.03.2006
Hej Kim   I dag har jeg med

Hej Kim

 

I dag har jeg med posten modtaget en invitation til det store sportsfiskerseminar 2020.

Det er en meget tynd kop te, som sikkert koster kassen.

De har fået en flok konsulenter, som sikkert i lighed med andre konsulenter ikke har andet end "varm luft i ringbind" at bidrage med til at holde det ene oplæg efter det andet.

Så vidt jeg husker kom der det spændende ud af sidste omgang med konsulenter i forening med bestyrelsen, at Danmarks Sportsfiskerforbund skulle skifte navn til Sportsfiskerne, og jeg er bange for at det bliver et endnu dårlige resultat denne gang.

Det er som om de ikke har den fjerneste anelse af hvad de vil, og håber at bare der kommer folk med fine titler nok, så bliver vi begejstrede og stemmer dørklokker til de har 150.000 medlemmer.

Det undrer mig også at den bestyrelse vi har, med alle de fine titler de har i erhvervslivet ikke kan finde ud af tingene selv!!!

Der mangler et stort og meget vigtigt punkt, som hedder: Hvad skal sekretariatets mediefolk gøre for bedst muligt at reklamere for medlemsforeningerne, og hvad har de brug for af oplysninger fra foreningerne til at yde denne service.

De skulle hellere droppe konsulenterne med de fine tomme ord, og bruge pengene på at deltagerne kunne blive længere tid, og tale sammen. Vi får ikke megen tid til at komme med vores besyv ifølge programmet, så der bliver nok endnu en gang talt hen over hovedet på os.

Det er os, som skal fortælle dem hvad de skal gøre for os, og ikke omvendt. Vi betaler trods alt gildet.

Hilsen

Peter

Rødsgaard
User offline. Last seen 2 år 21 uger ago. Offline
Indmeldt: 12.03.2006
Det er rimeligt fedt at kunne

Det er rimeligt fedt at kunne skrive den ene kritiske kommentar efter den anden, og Danmarks Sportsfiskerforbunds bestyrelse tør ikke sige en imod. Det er fedt at have ret, og kunne tordne uhindret derudaf.

Hilsen

Peter Rødsgaard

Formand for en forening under Danmarks Sportsfiskerforbund

107138
User offline. Last seen 1 år 29 uger ago. Offline
Indmeldt: 24.02.2010
Mediepolitik

Den kom 2 x

stikling
User offline. Last seen 3 år 2 uger ago. Offline
Indmeldt: 07.06.2009
Ledige pladser på Juniorleder kurset

Kunne ledige pladser ikke tildeles voksne juniorledere sådan bare for at højne junior arbejdet ude i foreningerne så der ikke kommer ledige pladser.

Om ikke andet var det måske en ide at man reseverede 10 pladser til efteruddannelse af de voksne juniorledere i uge 42 hvor man har alle de gode kræfter af instruktører samlet. Så har man da noget at tilbyde de frivillige voksne juniorleder. Og jeg er ikke i tvivl om at de vil suge til sig som de juniorer man sender afsted.

Der skal sikkert nok være instruktører både for og imod, men mon ikke de kan bestikkes med en titel som " Juniorleder_Konsulent "

Christian Jensen

107138
User offline. Last seen 1 år 29 uger ago. Offline
Indmeldt: 24.02.2010
Mediepolitik

Hej Peter

Jeg synes du har nået grænsen for dine udtalelser, ja du har i mine øjne overskredet den.
Jeg synes du, som formand for en af forbundets foreninger (du tør åbenbart ikke skrive hvilken) burde bruge kræfterne på foreningsarbejdet i stedet for at forsøge at ødelægge det forbund du selv er medlem af.

Din sidste kommentar her vil dog få alle, bare nogenlunde almindeligt tænkende, mennesker til at forstå, at det er ren provokation fra din side.
Jeg skrev i et tidligere indlæg, at jeg håbede for dig, at du havde en forening der kunne lide dig så godt, at de ville genvælge dig til næste år, så du kunne komme på kongressen og stille op til forbundsbestyrelsen.
Jeg vil gerne trække dette tilbage, idet jeg håber for Jeres forening, at I finder en formand der vil arbejde for foreningen i stedet for at bruge så meget tid på at nedgøre DSF. Jeg mener også, at man som formand skal være nogenlunde klar i øverste etage for at kunne klare et formandsarbejde, så jeg håber for foreningen (selvom vi ikke må vide hvilken forening det er), at I har andre emner til formand.

Tror du virkelig, Peter, at bestyrelsen ikke tør sige dig imod??? Er du virkelig så naiv???
Kunne det i stedet tænkes, at forbundsbestyrelsen er en bestyrelse der rent faktisk har rimelig travlt (de er jo også frivillige, der bare har valgt at bruge en stor del af deres fritid på, at gøre et stykke arbejde for os andre, og som til dagligt passer deres almindelige arbejde) og ikke gider spilde tid på en enkelt person, som altid vil finde et eller andet at skabe sig over. En person som starter en tråd op med mediepolitik, kører den rundt over andre ting og ender med at sidde og godte sig over, at bestyrelsen ikke tager til genmæle.

Tja du er vel en smule naiv!

Kære Peter, jeg har fået at vide, at du ud over at være formand for en ikke navngivet forening også er instruktør i IS. Det vil sige, at du rent faktisk, offentligt, sjofler din arbejdsgiver til på det groveste.
Jeg har også hørt, at du rent faktisk er en dygtig instruktør, men alligevel håber jeg ikke du er instruktør på Juniorlederkurserne.
Jeg vil, i dag, kontakte Klaus Balleby og spørge om du er en del af instruktørstaben på Juniorlederkurset, og hvis du er, vil jeg stærkt overveje om det er der jeg i fremtiden vil sende mine unge tallenter der skal til at være juniorledere - jeg kan nemlig ikke bruge juniorledere der, på kurserne lærer at  bagtale deres egen forening og forbund. Jeg kan kun opfordre resten af foreningerne til gøre sig samme overvejelser.

Min sidste kommentar skal være, at hvis jeg havde siddet i forbundsbestyrelsen, havde jeg indstillet dig til eksklusion af forbundet og jeg havde med omgående virkning fyret dig som instruktør, OG JEG KAN KUN OPFORDRE FORBUNDSBESTYRELSEN TIL AT GØRE DET.
Jeg synes simpelt hen at du skulle stoppe nu, og så bruge din tid på noget konstruktivt.

Hilsen

Kim Andersen
Formand - Sportsfiskerforeningen Aabenraa

 

Rødsgaard
User offline. Last seen 2 år 21 uger ago. Offline
Indmeldt: 12.03.2006
Hej Kim Det var da en fin

Hej Kim

 

Det var da en fin kommentar fra dig.

 

Jeg har dog svært ved at se det negative i at bede forbundet have en overordnet plan for, hvad de bruger deres medier til.

Som tråden udvikler sig, bliver det mere og mere klart at man ikke ønsker en sådan plan, og det er meget beklageligt, og sikkert skadeligt for Danmarks Sportsfiskerforbund.

Men nu du er igang kære Kim, så errindrer jeg at du har været meget utilfreds med hvervningen af direkte medlemmer til Danmarks Sportsfiskerforbund, da det kostede dig medlemmer. Men alligevel hakker du løs på mig, fordi jeg mener det er langt ude, at Danmarks Sportsfiskerforbund bruger penge på at reklamere for foreninger, der ikke er medlemmer af Danmarks Sportsfiskerforbund. Jeg kan simpelthen ikke tage dig særligt seriøst, når du ikke er imod dette.

Hvis det er så vigtigt for dig hvilken forening jeg er formand for så kan jeg oplyse dig at det er Bellinge Medeklub, og hvad kan du bruge det til.

Hilsen

Peter

NB! Kim !! Skulle du ikke finde dig en anden hobby end at fiske, for du ved åbenbart ikke hvilken ende du skal holde stangen i ;-)

 

Kjeld Willerslev
User offline. Last seen 2 år 48 uger ago. Offline
Indmeldt: 23.02.2010
Ikke genialt -

Det er vel i bund og grund ikke særlig genialt at nå op på et niveau, hvor man fremsætter trusler om eksklusion af forbundet og samtidig at lave personlig storvask, blot fordi man er uenig omkring forbundets evne til at bruge hjemmesiden til noget så logisk, som annoncering af egne kurser.

Selvfølgelig burde forbundet have en mediepolitik indeholdende en klar målsætning om annoncering af f.eks. juniorkurset. Det burde som noget helt logisk ske samtidig med udsendelse af mails om muligheden for tilmelding til kurset. Det vil skabe interesse ikke kun hos foreningernes formænd, men selvfølgelig også for den primære målgruppe nemlig juniorerne.

Jeg kan iøvrigt sagtens følge Peters holdning til de gentagne artikler i Sportsfiskeren om Mercedesfiskeriet, som fylder alt for meget i alt for mange udgaver af magasinet. Tænk på, hvor lille målgruppen er i forhold til den plads, disse artikler optager i magasinet. Sådanne artikler er vel i bund og grund annoncer, og Sportsfiskeren bør vel ikke fyldes med annoncer blot for annoncernes skyld.

For øvrigt hedder denne del af forbundets forum "Miljø og Politik", så debater dog politik, og ikke personlige trusler og storvask.

mvh

Kjeld

 

107138
User offline. Last seen 1 år 29 uger ago. Offline
Indmeldt: 24.02.2010
Mediepolitik

Hej Peter

Du har helt ret i, at jeg var meget utilfreds med hvervningen af direkte medlemmer, ikke at forbundet forsøgte at hverve direkte medlemmer, det står jo i vedtægterne, at de skal det, men metoden det blev gjort på, med gaver til dem, der fik andre til at melde sig ind som direkte medlemmer.

Jeg er også enig med dig i, at det er forkert at bruge penge på at reklamere for foreninger, der ikke er medlemmer af DSF. Det skulle da lige være for at få dem til at melde sig ind i fællesskabet.

Der hvor kæden hopper af for mig er, når du åbenlyst kritiserer DSF og bestyrelsen groft på et offentligt forum - det mener jeg er forkert. Hvis der ting der skal kritiseres, mener jeg det bør ske direkte til bestyrelsen og sekretariatet. Selvfølgelig vil der altid være ting der kan kritiseres i et landsforbund, ikke fordi det er sikkert, at det man kritiserer er rigtigt, men fordi man selvfølgelig ikke altid vil være enig med de beslutninger der bliver taget.

Det er jo heller ikke alle ting, jeg er enig med DSF og bestyrelsen om, men det tager jeg direkte med bestyrelsen og sekretariatet.

Med venlig hilsen

Kim Andersen

N.B. Da jeg har fisket i næsten 50 år, tror jeg nok jeg har fundet den rigtige hobby :-)

Kjeld Willerslev
User offline. Last seen 2 år 48 uger ago. Offline
Indmeldt: 23.02.2010
OK Kim, Egentlig har det

OK Kim,

Egentlig har det altid undret mig, at forbundets forum har en emnegruppe, der hedder Politik.

Det lyder flot, det udsender et budskab om åbenhed, om at man gerne ser, at der debateres politik, men det hjælper jo ikke ret meget med en titel, hvis man - forbundet - så ikke vil debatere politik i det forum.

Så enten skal man leve op til betegnelsen politik, eller slet ikke have den.

Du nævner det kommende seminar. God idé at samle alle idéer op, men læser man programmet grundigt igennem, så er det en dag, hvor eksterne folk underholder, og hvor der kun er sat 2½ time af til workshop. På 2½ time løser man næppe en medlemsfremgang til 150.000 medlemmer.

Jeg havde langt hellere set en hel weekend uden eksterne foredragsholdere. Det tror jeg ville tjene sagen langt bedre. Der ligger uden tvivl en bunke gode idéer rundt omkring, men skal det møde have væsentlig effekt, så skal der meget mere tid til idéarbejdet.

Forbundet står nærmest stille mht. medlemstilgang, eller er nærmere på vej nedad. Måske skal vi have et helt anderledes forbund for at få 150.000 medlemmer, det gøres ikke på 2½ time. 

Hav en god weekend.

mvh
kjeld

 

Rødsgaard
User offline. Last seen 2 år 21 uger ago. Offline
Indmeldt: 12.03.2006
Kan se at det bortdømte

Kan se at det bortdømte "Sportsfiskerne" begynder at komme mere og mere frem. Jeg troede at det var smidt noget så eftertrykkeligt på porten, men det er måske ikke alle, som har fattet det eller hvad???

Hilsen

Peter

Kjeld Willerslev
User offline. Last seen 2 år 48 uger ago. Offline
Indmeldt: 23.02.2010
Bortlagt -

Hej Peter,

Sportsfiskerne blev da i sidste ende fjernet som markedsføringsnavnet for Danmarks Sportsfiskerforbund.

Du ser nok syner :-)

mvh

kjeld

John Eiberg
User offline. Last seen 3 år 6 uger ago. Offline
Indmeldt: 15.08.2009
Du skal se det handler i

Du skal se det handler i sidste ende nok om et enkelt ord nemlig, ordet "alment" i reglerne for ansøgning om driftsstøtte via tipsmidlerne.

et blad der udelukkende henvender sig til og omhandler foreningens egen medlemmer, kan nok ikke anses for at være alment nok.

Kjeld Willerslev
User offline. Last seen 2 år 48 uger ago. Offline
Indmeldt: 23.02.2010
Almen interesse -

Hej John,

det er da absolut ikke være svært at gøre Sportsfiskeren almen interessant.

Det kræver f.eks. blot, at forbundet skriver meget mere om miljøarbejdet, så kan der også blive plads til foreningsomtale længere inde i bladet.

Alt hvad det kræver, er såmænd kun at fjerne en hel del af de store ikke særlig interessante billeder.

Første opslag i flere af de seneste udgaver har jo blot være kunstneriske billeder af fisk og natur. Det er naturligvis en utrolig nem måde at lave et opslag på, men pladsen kunne jo netop bruges til information.

Det kræver så blot lidt mere skriveri. Det kunne så også være med til at gøre bladet mere spændende. Fisk og natur har vi jo set.

Der hvor Sportsfiskeren kan adskille sig markant fra andre lystfiskerblade, er jo netop ved at fortælle om egen fiskepleje, miljøarbejdet, lovgivningsarbejde etc. altså forbundets og foreningernes eget arbejde.

Så dropper redaktionen div. fotokonkurrencer, kunstneriske store billeder, dem er der jo imponerende mange af, osv., så kunne vi opnå et mere interessant og informerende blad, som så også kunne være almen interessant.

Grafisk er Sportsfiskeren jo et rigtig nydeligt blad, men brugen af store billeder har nu nok taget overhånd. De er smukke, men tager pladsen for information, og netop information er vel i bund og grund bladets primære mål, ikke grafisk udseende alene.

mvh

kjeld

John Eiberg
User offline. Last seen 3 år 6 uger ago. Offline
Indmeldt: 15.08.2009
Keld vi er på ingen måde

Keld vi er på ingen måde uenige, men det er bestyrelsen åbenbart?

stod det til mig så var DSF aldrig blevet  omorganiseret til det det er idag.

som sagt tror jeg at det handler om fortolkningen af ordet "alment" i forhold til hvor pengene kommer fra.

et problem som allerede den gang omorganiseringen stod for døren blev påpeget.

selvbestemmelse kontra kasse

som enhver ved så følger der uåndgåeligt klausuler og nogle gange politik med penge fra div. offentlige kasser også selvom disse er semioffentlige.

en nem måde for en politisk forsamling at sikre sig en et vist mådehold i kritik iforhold til det de står for er fx at sørge for at der ved udbetaling af tilskud lige sættes en pasus ind om en vis almen interesse, og på denne måde sikres det at politisk kritik gøres tandløs.

 

 

 

 

 

 

 

Kjeld Willerslev
User offline. Last seen 2 år 48 uger ago. Offline
Indmeldt: 23.02.2010
Hej John, sådan er det nu

Hej John,

sådan er det nu engang. Man må så bare være klar på, hvordan man løser det. Sige nej til pengene vil jo næppe være løsningen.

Hvad mener du iøvrigt med "omorganiseringen".

Kan du venligst opdatere mig på den. Måske er det noget, der er sket før min tid :-)

mvh

kjeld

John Eiberg
User offline. Last seen 3 år 6 uger ago. Offline
Indmeldt: 15.08.2009
Omorganiseringen var

Omorganiseringen var restruktureringen af forbundet for en del år siden, hvor hele strukturen skulle lægges om.

Du kan prøve om du kan grave kriterierne for driftsstøtte til landsdækkende foreninger via friluftsrådet/tipsmilderne fra dengang op, og holde dem op mod den strukturændring der blev vedtaget dengang.

 

 

 

 

 

 

 

Kjeld Willerslev
User offline. Last seen 2 år 48 uger ago. Offline
Indmeldt: 23.02.2010
Fair nok -

Hej John,

tak for info - At der skal lidt behændighed til, så man ikke generer dem, der leverer kronerne, er da ikke skræmmende rent umiddelbart :-)

Pengene kan forbundet ganske enkelt ikke undvære, så det, at der er en pris for pengene, det ser jeg ikke som det helt store problem. Selvfølgelig forudsat, at det ikke stjæler holdningerne fuldkommen.

Forestil der forbundet uden offentlig støtte, det ville ganske enkelt ikke kunne lade sig gøre.

Mon ikke, at bestyrelsen godt kan løse det.

mvh

kjeld

Kjeld Willerslev
User offline. Last seen 2 år 48 uger ago. Offline
Indmeldt: 23.02.2010
Formanden blog -

Et PS.

Læs formandens blog. Den er da bestemt IKKE uden holdninger.

Rødsgaard
User offline. Last seen 2 år 21 uger ago. Offline
Indmeldt: 12.03.2006
Hvis den blog var så vigtig,

Hvis den blog var så vigtig, så havde den nok en mere central placering. Ved simpel billedanalyse, kan man hurtigt konkludere at fotokonkurrencen anses for vigtigere end formanden i Danmarks Sportsfiskerforbund. Jeg ville bede den ansvarlige rette dette med det samme, ja faktisk helst for længe siden, hvis jeg sad i formandens stol(faktisk skulle enhver i bestyrelsen forlange dette!!!).

Men når man tilsyneladende vælger at være ligeglad med Danmarks Sportsfiskerforbunds ansigt udadtil, så kan dem der udfører handlingerne jo let mele deres egen kage!!!

 

Hilsen

Peter

Formand for en forening under Danmarks Sportsfiskerforbund (eller rettere resterne af det, nu hvor flere foreninger endten har meldt sig ud eller overvejer det)