Danmarks Sportsfiskerforbund på Christiansborg

Publiceret den 16.12.2015 - 11:14

Danmarks Sportsfiskerforbund har i dag fremlagt forbundets synspunkter om beskyttelsen af de små vandløb over for Folketingets Miljø- og Fødevareudvalg. Det skete ved et foretræde for udvalget på Christiansborg.

I sin præsentation leverede forbundets formand, Verner W. Hansen, de væsentligste argumenter mod regeringens planer om at tage størstedelen af de små vandløb ud af vandplanernes beskyttelse og dermed fjerne indsatserne for at opnå god økologisk tilstand i de danske vandløb.

- Udvalget lyttede interesseret til vores synspunkter, og udvalgsmedlemmerne stillede nogle gode spørgsmål. Jeg håber, at vores synspunkter har gjort indtryk på dem, siger Verner W. Hansen.

Ved et foretræde for et politisk udvalg har man 10 minutter til at fremlægge sine synspunkter. Derefter har udvalgets medlemmer fem minutter til at stille spørgsmål til det fremlagte. Med et foretræde følger der ingen tilkendegivelser fra de fremmødte politikere.

Flere indsatser på vej
Foretrædet den 16. december 2015 er én blandt mange indsatser, som Danmarks Sportsfiskerforbund iværksætter i kampen for de små vandløbs beskyttelse. 

Læs mere på vores kampagneside Beskyt de små vandløb.

 

 

 

 

 

 

BilagStørrelse
Miljø- og Fødevareministerens svar på anmodning om foretræde566.86 kB
Præsentation_Foretræde Miljø- og Fødevareudvalget_161215.pdf1.41 MB
Anmodning om foretræde 22.11.2015178.7 kB
Links vedr. små vandløbs naturværdi mv_141215.pdf86.01 kB